18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kevin O'Leary iz Shark Tanka pričakuje poplavo institucionalnega denarja v bitcoin, ko...

Kevin O'Leary iz Shark Tanka pričakuje poplavo institucionalnega denarja v bitcoin, ko bodo izpolnjeni standardi ESG


Shark Tank’s Kevin O’Leary Expects Flood of Institutional Money Into Bitcoin When ESG Standards Are Met

Zvezdnik morskega psa Kevin O’Leary, znan tudi kot g. Povedal je, da se bo poplava začela, ko bitcoin izpolni standarde ESG, ki bodo institucionalnim vlagateljem omogočili, da vstopijo v razred premoženja.

O’Leary napoveduje naraščajoče institucionalno povpraševanje po bitcoinih, potem ko rudarji rešijo vprašanja ESG

Kevin O’Leary je znova izrazil zaskrbljenost glede vzdržnosti bitcoinov in pomembnost kriptovalut, ki izpolnjujejo standarde ESG institucij med spletnim prenosom na konvenciji Consensus v ponedeljek. ESG se sklicuje na tri osrednje dejavnike pri merjenju trajnosti in družbenega vpliva naložbe v podjetje ali podjetje: okoljsko, socialno in korporacijsko upravljanje.

Zvezda morskega psa poudaril, da se institucionalni vlagatelji kljub nedavni razprodaji še vedno zanimajo za bitcoin. Trenutno manj kot 1% institucij po vsem svetu vlaga v kriptovalute kot razred sredstev. Pojasnil je, da jim eden od razlogov preprečuje hitrejši vstop v kriptovalute, ker imajo odbore za trajnost, ki preverjajo naložbe in dovoljujejo le tiste, ki ustrezajo standardom ESG.

V ponedeljek , Izvršni direktor Tesle Elon Musk in izvršni direktor Microstrategy Michael Saylor sta sporočila, da se je Musk pogovarjal z večjimi severnoameriškimi rudarji bitcoinov in da so se dogovorili, da bodo ustanovili “svet za rudarstvo bitcoinov”, ki bo spodbujal uporabo obnovljive energije. Številni zagovorniki kriptografije pa so skeptični.

Kljub temu je O’Leary dejal, da je za kripto industrijo:

Dejstvo, da gredo skozi ta postopek, se mi zdi zelo pozitiven znak.

Gospod. Wonderful je razkril, da je prvo vprašanje, ki ga zastavi rudarskemu projektu, preden vlaga vanj, kako projekt obravnava ESG. Zdaj, ko se institucionalni vlagatelji zanimajo za izpostavljenost BTC, je poudaril, da morajo rudarji zagotoviti, da lahko bitcoin izpolnjuje standarde ESG podjetij.

Pred tem je dejal, da imajo velike institucije ESG odbori za skladnost. “Imamo zaveze glede tega, kako se ustvari premoženje, ali se izgoreva ogljik, ali gre za človekove pravice ali je narejen na Kitajskem,” je pojasnil. “Institucije ne bodo kupovale kovancev, izkopanih na Kitajskem, kovancev, ki jih pridobivajo s premogom za kurjenje električne energije, kovancev, kopanih v državah, ki imajo sankcije proti njim.”

Investitor Shark Tank celo predlaga da bi moral obstajati način, kako bitcoin “označiti” in dokazati, da je prišel iz trajnostnega vira energije. Medtem ko zagovorniki in razvijalci bitcoinov močno nasprotujejo temu, da bi bili takšni podatki vezani na posamezne zneske, O’Leary trdi, da se s tehnologijo “dela”, in ko bo na voljo, bo v bitcoin prišla poplava institucionalnega denarja. Pojasnil je:

To bo razlog gre na $ 100, 000, $ 200, 000. To se ne bo zgodilo, dokler ga institucije ne začnejo kupovati. Torej, vsi se morajo zbuditi in se zavedati, da je povpraševanje, vendar je treba to storiti v zvezi s težavami ESG. ) Ali se strinjate s Kevinom O’Learyjem? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Goldman Sachs Says FOMO Is Driving Institutional Investors to Bitcoin

JPMorgan, Goldman Sachs Initiate Coverage of Coinbase Stock — up to 60% Price Upside

Oznake v tej zgodbi

Povpraševanje po bitcoinih, bitcoin esg, pridobivanje bitcoinov, trajnost bitcoinov, čisti bitcoin, kripto esg, esg, GREEN Energy, institucionalni vlagatelji, kevin o’leary, kevin o’leary bitcoin, gospod čudovito, obnovljiva energija

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : čet je članek samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments