6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kickstarter načrtuje selitev na platformo, zgrajeno na blokovni verigi Celo

Kickstarter načrtuje selitev na platformo, zgrajeno na blokovni verigi Celo

“Vstopamo v pomemben trenutek za alternativne modele upravljanja in menimo, da obstaja pomembna priložnost za napredovanje teh prizadevanj z uporabo blockchaina,” sta povedala izvršni direktor Kickstarterja Aziz Hasan in soustanovitelj Perry Chen.

213
Skupni ogledi

21

Skupni deleži

Kickstarter plans to migrate to platform built on Celo blockchain  Kickstarter plans to migrate to platform built on Celo blockchain

Platforma za množično financiranje Kickstarter bo predstavila novo podjetje, ki bo sčasoma videlo, da se njegovo spletno mesto premakne na sistem, ki temelji na blockchainu na Celo.

V objavi v sredo na blogu sta izvršni direktor Aziz Hasan in soustanovitelj Perry Chen povedala, da bo Kickstarter razvijal odprtokodni protokol, ki bo živel na blokovni verigi Celo. Oba izvršna direktorja sta navedla prizadevanja blockchaina za zmanjšanje njegovega okoljskega vpliva – ker je ogljično negativen – poleg dejstva, da je odprtokoden.

»Vstopamo v pomemben trenutek za alternativo modelov upravljanja in menimo, da obstaja pomembna priložnost za napredovanje teh prizadevanj z uporabo verige blokov,« sta povedala Chen in Hasan.

Bloomberg je poročal, da Kickstarter načrtuje prehod svoje spletne strani na blockchain platformo v 2014, pri čemer je projekt napovedal, da bo izdal belo knjigo »v prihodnjih tednih. ” Kickstarter je menda dejal, da migracija ne bo vplivala na nobenega od milijonov uporabnikov, ki trenutno uporabljajo platformo za množično financiranje projektov, vključno z medicinskimi izdelki in izdelki za fitnes, umetniškimi deli, knjigami in filmi.

Poleg tega je Kickstarter dejal, da namerava ustanoviti laboratorij za upravljanje, ki bo “nadzoroval razvoj upravljanja protokola.” Izvršna direktorica in soustanoviteljica Purpose Foundation Camille Canon bo vodila prizadevanja.

Povezano: Platforma DeFi, ki jo upravlja skupnost, naredi množično financiranje decentralizirano

Z nastajajočim kriptoprostorom nekateri projekti, ki so morda prejeli denar prek Kickstarterja prešli na porazdeljene avtonomne organizacije. Novembra je skupina, imenovana ConstitutionDAO, poskušala kupiti prvo izdajo tiskane kopije ustave ZDA, v kateri ,437 podpornikom so bili izdani žetoni upravljanja, imenovani LJUDJE. Čeprav DAO ni uspel dati zmagovalne ponudbe, se je cena žetona dvignila, potem ko je ekipa, ki stoji za projektom, uporabnikom omogočila, da še naprej posedujejo žetone.

Prvič lansiran leta 2009 , Kickstarter je poročal 00 milijonov ljudi so obljubili več kot 6 milijard dolarjev za nazaj 91,21 projekti, ki uporabljajo platformo za množično financiranje, vključno z kolo Peloton in 2014 film Veronica Mars.