19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kim Kardashian Shills Ethereum Max na Instagramu, Motiv medijskih vprašanj Socialites

Kim Kardashian Shills Ethereum Max na Instagramu, Motiv medijskih vprašanj Socialites


Kim Kardashian Shills Ethereum Max on Instagram, Media Questions Socialites Motive

Vplivalka zvezd Kim Kim Kardashian je ta teden na Instagramu objavila projekt Ethereum Max, tako da je z njo delila oglas 228 milijon sledilcev. Projekt Ethereum Max sta promovirala tudi nekdanji napadalec Boston Celticsa Paul Pierce in profesionalni boksar Floyd Mayweather.

Kim Kardashian sledi Mayweatherju in Pierceu s Shilling Ethereum Max na Instagramu

Ameriška resničnostna televizijska osebnost, družabnica, model in podjetnica Kim Kardashian je objavila o projekt kriptovalut, imenovan Ethereum Max.

Projekt Ethereum Max (emax ali ETH max) je ERC 20 projekt, zgrajen na verigi blokov Ethereum in približno zagnan 30 pred dnevi. Obstaja veliko vprašanj, poročil in objav na forumih z ljudmi, ki so skeptični do projekta in se sprašujejo, ali je emax “zakonit ali prevara.”

Nedavna objava Instagram Ethereum Max ni bila Kardašian prvič objavlja o emaxu, kot je o projektu objavila tudi prejšnji mesec.

Kardashianova objava v Instagramu, v kateri je jasno zapisano, da gre za “#AD”, pravi: “Ali se ukvarjate s kripto ???? To ni finančni nasvet, ampak deljenje tega, kar so mi prijatelji pravkar povedali o žetonu Ethereum Max! Pred nekaj minutami je Ethereum Max zgorel 400 bilijon žetoni — dobesedno 20% njihove skrbniške denarnice, s čimer se vrne celotni skupnosti e-max. Povlecite navzgor, da se pridružite skupnosti e-max. «

Seveda, takoj ko je Kardashian objavil oglas emax, je bila kripto skupnost v objavi. Skoraj kot da ne bi opazili roja zvezdnikov, ki so bili plačani za oglaševanje nekaterih kripto projektov v 2021.

Tudi Newsweek je Kardashianovemu Instagramu emax vzbudil vse več pozornosti, ko je kolumnist Aatif Sulleyman pisal o tem, kako se navijači Safemoona poskušajo udvoriti Kardashianu .

Znana družabnica Kardashian je prejšnji mesec na svoji časovnici Instagram objavila tudi oglas, ki je vseboval tudi domeno spletnega mesta emax.

Napadalec dvorane slavnih Boston Celticsa Paul Pierce je konec maja tvitnil tudi o emaxu. Ko je Pierce izjavil, da zapušča ESPN, je opazil, da je zaslužil več denarja z Ethereum Maxom in ga ni potreboval. »S tem kripto sem takrat zaslužil več denarja V enem letu sem opravil z vami, «je takrat tvitnil Pierce.

Nato je nepremagani profesionalni boksar Floyd ‘Money’ Mayweather nosil tudi majico Ethereum Max na konferenci Bitcoin 2021 v Miamiju. Mayweather je bil na tem dogodku izviždan, ko je dejal, da verjame, da bo še en kripto “nekoč tako velik kot bitcoin”. ERC žetonska ekipa je odgovorna tudi za sponzoriranje dvoboja Mayweatherja z Loganom Paulom.

Žeton emax (EMAX) se trenutno zamenja za 0 USD. 000000155041 in pravzaprav še ni videl velikega dviga s Kardashianove objave. Čeprav je v torek EMAX blizu 5% in 234. 1% med zadnjim 06 dni glede na statistiko Coingecko.

Kaj menite o Kim Kardashian šiling za Ethereum Max ta teden? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Hedge Funds Aim for $300 Billion in Crypto Assets Within 5 Years, Survey Shows

Porsche Enters NFT Market Launching Trading Card Platform Fanzone

Oznake v tej zgodbi

oglas, oglas, Boston Celtics, Znane osebnosti, Znane osebnosti, Zvezdnice, Kripto, kripto sredstva, Emax, ERC 20, ERC 20 projekt, ETH Max, Ethereum Max, slavni družabnik, Floyd ‘Money’ Mayweather, Floyd Mayweather, Instagram post, Kim Kardashian , Newsweek, Paul Pierce , Šiling Ethereum Max

Zasluge za slike 1869962080: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Kim Kardashian Instagram, r / ethereummax, Reddit,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments