18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kirobo omogoči gumb »Razveljavi« za USDT, BNB, UNI, suši, verižno povezavo in...

Kirobo omogoči gumb »Razveljavi« za USDT, BNB, UNI, suši, verižno povezavo in KIRO transakcije

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Tel Aviv – 2. junij, 2021 – Kirobo , vodilni razvijalec rešitev za kriptovalute je sporočil, da je njegov ‘gumb za razveljavitev’ kripto prenosa zdaj na voljo za transakcije, ki vključujejo UNI, Chainlink, BNB, USDT, Sushi coin, pa tudi njegov izvorni uporabniški žeton KIRO . To razširja doseg Kirobove rešitve na več kot 4,5 milijona imetnikov teh kovancev.

Rešitev “razveljavi”, ki je bila doslej uporabljiva samo za transakcije BTC in ETH, predstavlja prvi Kirobov izdelek in uporabnikom omogoča, da obrnejo kripto prenos, poslan z napako – odpravlja nešteto človeških napak tveganja, povezana z izvajanjem kripto transakcij. Podjetje namerava svoje rešitve v času 2009 vključiti v več kripto borz.

Kirobo je že ustvaril logične plasti v omrežju Bitcoin in Ethereum in na vrhu te plasti uvaja napredne storitve in rešitve. Logična plast deluje tako, da zagotavlja edinstveno kodo transakcije, ki jo mora vnesti prejemnik, da prejema sredstva od pošiljatelja. Dokler prejemnik ne vpiše pravilne kode, lahko pošiljatelj kadar koli pridobi sredstva.

Kirobo s sedežem v Tel Avivu je tehnološko podjetje, ki ponuja najsodobnejša orodja za kripto uporabnike in podjetja ter jim pomaga pri boljšem nadzoru nad njihovim denarjem. Kirobo trenutno pomaga velikim posrednikom, kripto menjalnicam in plačilnim podjetjem, da svojim uporabnikom ponudijo raven varnosti transakcij brez primere.

V začetku tega meseca je ponudnik rešitev za umetno inteligenco in tehnologijo kriptovalut DigiCrypts Blockchain Solutions Inc . (DigiMax) je napovedal strateško naložbo v Kirobo, usmerjeno v pospešitev izdaje Kirobojevih izdelkov za upravljanje, skrbništvo in trgovanje s kripto. Kirobo je pred kratkim napovedal tudi dodajanje kripto pionirja Brocka Piercea v svoj svetovalni odbor, kjer bo zagotovil strateške smernice glede globalnega lansiranja portfelja izdelkov podjetja. Pierce je prej soustanovil EOS Alliance, Block.one, Blockchain Capital, Tether in Mastercoin, trenutno pa je predsednik Bitcoin Foundation.

Kirobo je razvil tudi vrsto dodatnih rešitev po meri, prilagojenih imetnikom kripto in trgovcev – namenjenih nadaljnjemu izboljšanju ekosistema DeFi. Te rešitve naj bi bile objavljene v drugem in tretjem četrtletju. Elementi novih tehnoloških rešitev Kirobo so podjetju pomagali pridobiti dve zelo spoštovani donaciji Izraelske agencije za inovacije.

Asaf Naim, direktor podjetja Kirobo, je v komentarju o napovedi dejal : “Celoten spekter kripto uporabnikov, od vstopa udeleženci na ravni prekaljenih trgovcev, bodo imeli veliko koristi od Kirobove funkcije prekinitve transakcije „razveljavi“, ki odpravlja tveganje izgube sklada zaradi človeške napake. Ker se kripto pokrajina še naprej razvija, s povečevanjem splošnega in institucionalnega sodelovanja, bo ta vrsta robustne varnostne mreže za transakcije postala središče industrije. Vsi smo že slišali grozljive zgodbe o pošiljanju sredstev t o napačen naslov ali napačna vrsta naslova.

V Kirobu želimo upravljanje kriptografskih storitev narediti tako brezhibno in varno kot spletno bančništvo in navsezadnje uporabnikom kripto omogočite boljši nadzor nad svojim denarjem. Preseganje tega praga je zelo pomembna stopnja stalne zrelosti kripto financiranja in nadalje prikazuje sposobnost preživetja blockchain kot hranilnik vrednosti. V naslednjih tednih in mesecih bomo svojo funkcijo razveljavitve transakcij dali na voljo več kovancem in razkrili nove funkcije, ki bodo revolucionirale način ravnanja s sredstvi v širši kripto prostor poudarja naše poverilnice kot dejavnike, ki omogočajo varno kripto transakcije. “

Za več informacij o Kirobojevi funkciji prenosljivega prenosa obiščite undo.kirobo.me .

O Kirobo

Kirobo ima eno samo nalogo: uporabnikom kriptov in podjetjem zagotoviti stanje -art orodja za boljši nadzor nad svojim denarjem. To počnemo tako, da našim uporabnikom ponujamo varne in enostavne rešitve, tako da upravljanje kriptoskrbništva, skrbništvo in trgovanje ne omogoča ničesar več. Kirobo je ponosen prejemnik dveh donacij Izraelske agencije za inovacije – zaradi česar je to edino tehnološko podjetje, ki je doseglo ta mejnik.

Kontakt Kirobo

Adan Kedem

Direktor trženja

adan @ kirobo .io


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com ne odgovarja neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

$1.4M in Bitcoin Remains Idle — The Curious Case of the 37-Day-Old 2009 Block Reward Spent a Year Ago

Standard Chartered Bank Launching Cryptocurrency Exchange and Brokerage

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments