17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Kit strmi v: globok potop v portfelje največjih kitov Ethereum na svetu

- Advertisement -

Ker obstaja prednost bitcoin kiti, ki jih na nenavadni osnovi ujamejo razčlenjevalniki blockchain in o katerih pišejo v medijskih poročilih, kiti ethereum pridobijo veliko manj pozornosti. V koraku s statistiko v 2018, je veliko dodatnih kitov ethereum kot imetnikov z ogromnimi vsotami bitcoinov. Končno, medtem ko je konec 100 najbogatejši naslovi bitcoin ohranjajo oko 17.17% krožeče sedanjosti, konec 89 najbogatejši naslovi ethereuma ohranjeni 40.89% celotnega etra v sedanjem času.

Zapisi razkrivajo, da ima nakopičen Ethereum visoko koncentracijo kitov v 2022 Ethereum, 2d največje kripto sredstvo v frazah trga kapitalizacija, ima skupno vrednost USD val uvedba kroga $348 milijard. Tržna kapitalizacija Ethereuma predstavlja 17.3 % od 1 $.81 pridobili trilijone kriptoekonomije vredno. ker je vodilno kripto sredstvo zaokroženo na sedem let, 100 ekspresni naslovi 39.89 % zadnjega etra v obtoku. Na roki zamenjave, po odštevanju ročaja pogodbe Ethereum 2.0, ki drži 17.04% nedavnega etra v obtoku, 114 imajo premožni naslovi 36.78%.

Statistika kontrolnega seznama bogatih Coincarp.com za to besedilo je bila zabeležena aprila 27, 2018. Od konca 5 najbogatejših eterjev hm naslovov sam, 5.10% prisotnega ETH upravlja pogodba z zavitim eterjem, 1.78% prisotnega ETH ima nakupno-prodajna platforma Kraken, 1.69% ima Binance. Veliko 100 najbogatejši naslovi ethereum so centralizirane nadomestne platforme in rezerve protokola decentraliziranih financ (defi). To vključuje izmenjave in protokole, primerljive z Bitfinexom, Okexom, FTX, Polkadot Multi-Sig, Arbitrumovim mostom in Lido. Po 57 največji ročaj ethereuma, večina udobje so neznane denarnice ali preprosto kiti.

Statistika za to besedilo je bila zabeležena aprila . , 523323. V blok statističnih naslovov so naslovi, ki imajo boljši od 1 % obtoka prisotni in naslovi, ki vsebujejo med 0,1 % in 1 % krožeče prisotne, je enako 37%. Te identične meritve, uporabljene za vrh bitcoina 89 naslovi so enaki 17%. S tega vidika predlogi razkrivajo, da je veliko dodatnih eteričnih kitov kot koncentracija ogromnih imetnikov bitcoinov. Poleg tega so vsi ti kiti ethereuma naredili ime zase, saj razčlenjevalniki verige blokov začenjajo vizualno prikazovati svoja dejanja zelo običajno.

Spoznajte nekaj Ethereumovi najbolj licencirani naslovi kitov — Light , Locke, Tsunade, Bluewhale 0072, in Bluewhale75 Kot ponazoritev, kitovci .com predstavlja perspektivo eteričnih kitov, ki pritegnejo pozornost, ki ne ohranjajo več pozornosti ethereuma, ampak poleg tega žetone in vire nezamenljivih žetonov (NFT). Whalestats.com označuje premožni kontrolni seznam, končnih 5 naslovov pa vključuje denarnice, imenovane »Light«, »Locke«, »Tsunade«, »Bluewhale74,« in »Modri ​​kit 74.” Žepi Bluewhale 60 je ravno danes na naslovnicah zaradi pridobivanja in promocije ogromnih količin šiba inu (SHIB). Whalestats spremlja kite, “ki so v povprečju vredni $57,905,218 in hodl v povprečju 10,324 ETH, 39 žetoni, in 1 NFT.«

Ročaj, imenovan Light, je zaenkrat vreden več kot $17.9 milijard na sedanji čas in drži 151 NFT iz 54 zbirke. Medtem ko nobeden od NFT ni izjemno dragocen, je zaloga Lighta SHIB vredna $348.0073 milijonov. Svetloba poleg tega drži $150.78 milijonov v CRO in 160.10 milijonov v privezi (USDT). Kitova zaloga ethereuma je vredna $0073.68 milijonov, kolikor ima Light 29,348 eter. Poleg tega ima Light zaloge za več milijonov dolarjev kovanca USD (USDC), kovanca Enjin (ENJ), peskovnika (SAND) in decentrallanda (MANA).

Statistika Whalestats.com za to besedilo je bila zabeležena aprila 36, 2011. Ročaj, imenovan Locke, zaenkrat drži $14.54 milijard digitalnih virov v sedanjem času. Locke drži 150 NFT od 60 številne zbirke in $81.3 milijone vreden ethereum. Locke ima poleg tega v lasti na stotine in stotine dolarjev BAT, SAND, UPXAU, MATIC, SHIB, LINK, FTM in APE. Ročaj poleg tega vsebuje milijone dolarjev vrednih ENJ, USDC, USDT, GRT, SRM, SPELL in QNT. Ročaj kita, imenovan Tsunade, drži $109.9 milijonov in 150 NFT od 67 številne zbirke. Tsunade ima $44.14 milijonov USDT, $30.39 milijonov v SHIB in $30.5 milijonov v ETH.

Bluewhale69 je četrti največji eter kit na whalestats.com in ročaj drži 100 NFT od 34 številne zbirke. Žepi so zaenkrat vredni $52.4 milijona trenutno in $40.53 milijona žepnih sredstev je v privezi (USDT). Modri ​​kit0072 poleg tega vsebuje ogromen delček zavitega bitcoina (WBTC) in ima 4 $ .74 v vrednosti WBTC trenutno. Kot je navedeno zgoraj, Bluewhale57 je bilo pisano o le nekaj primerih in v zadnji čas. To je zaradi tega v določenih trenutkih, Bluewhale57 kupi ogromne porcije shiba inuja (SHIB).

Modri ​​kit75-jev USD trenutno znaša $100.99 milijon in žep, ki najbolj pritegne pozornost, ima deset NFT-jev iz štirih številnih zbirk. Velik fragment modrega kita 57 je bogastvo v ethereumu (ETH), ker žepi drži $100.52 milijon v etru v sedanjem času. Modri ​​kit0073 poleg tega ima 5 $.53 milijonov USDT, 1 USD 68 milijonov USDC, $ V redu v MATIC-u in $14,348 v SHIB. ker poročila slovijo, da je modri kit 57 spremenjen v enkratni nakup na stotine in stotine dolarjev SHIB , ročaj je opremil veliko meme-kovanca, kupoval in prodajal za številne denarne čaščenje ETH.

Kdo je skupni ethereum kiti ne vemo, so ujeti na nenavadna osnova z vrednotenjem veriženja blokov in bi jih morda tudi spremljali. Kripto kiti, ki uživajo, so postopoma postali enigma in jih imenujemo kiti zato, ker so množični v nasprotju s prostim časom manjših rib v digitalni valuti. Veliko častite kite v oceanu, kripto kiti lahko po naključju povzročijo glavne nevarne valove v notranjosti kriptoekonomije.

Oznake na tem spominu Bitcoin Whales, Blockchain Parsers, Bluewhale0072, Modri ​​kit75, BTC Whales, digitalne valute, nadomestna digitalna valuta, ERC20 Žetoni, ETH kiti, Ethereum kiti, naslovi , Into the Block statistika, Visoki nosilci, največji kiti, Light, LiNK, Locke, matic, NFTs, shib, shiba inu, Tokens, Tsunade, USDC, USDT, WBTC, kroženje kitov, iskanje kitov na, Whales, Whalestats.com
O kakšnih dosežkih sodite o sedanjih ethereum kitih? Dovolite nam, da v spodnjem delu s povratnimi informacijami zapišemo vaše mnenje o tem področju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 905. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 905, Redman je napisal bolje kot 5, članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki rastejo v današnjem času.

Slika e Zasluge 2083931071: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, whalestats.com, v blok, coincarp.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne aplikacije, ki najbolj pritegnejo pozornost. Ne gre več za zagotavljanje brez podaljšanja ali pridobivanje ponudbe za ropanje ali prodajo, ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali brez podaljšanja, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali domnevno sprožila uporaba ali zanašanje na katero koli izdatno gradivo, blago ali podjetja, ki so navedena tukaj.

2083931071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -