15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Kitajska bo v Pekingu podelila 6,2 milijona ameriških dolarjev novega preizkusa digitalnih...

Kitajska bo v Pekingu podelila 6,2 milijona ameriških dolarjev novega preizkusa digitalnih juanov

Prebivalci Pekinga naj se prijavijo za sodelovanje v loteriji do 7. junija do polnoči.

China to hand out $6.2M in new digital yuan trial in Beijing

Kitajska vlada je začela novo loterijo digitalnih juanov, da bi spodbudila tekoče preizkuse digitalnih valut, tokrat v prestolnici Pekingu.

Lokalni finančni nadzor in uprava v Pekingu je v torek uradno sporočil, da bo vlada razdelila 40 milijonov digitalnih juanov (6,2 milijona dolarjev) prebivalcem Pekinga kot del novega pilota digitalne valute.

Od junija program vsebuje “rdeče kuverte” – tradicionalni način obdarovanja denarja, pri čemer vsaka ponuja brezplačno spletno denarnico, ki vsebuje 200 digitalni juan ($ 31) . Te rdeče kuverte bodo razdeljene 200, 00 0 zmagovalcev na loteriji, ki morajo prenesti aplikacijo, da bodo lahko svoje nagrade uporabili skoraj pri 2, 0 določenih trgovcev v mestu. Za registracijo lahko potrošniki uporabljajo dve bančni aplikaciji: kitajsko aplikacijo za mobilno bančništvo in aplikacijo ICBC za mobilno bančništvo.

Prebivalci Pekinga naj se prijavijo za udeležbo v loteriji do 7. junija do polnoči, zmagovalci pa bodo lahko svoje nagrade porabili do junija 20. Uporabniki bodo lahko denarnice dopolnili, če bodo želeli zapraviti nekaj dodatnega denarja, piše v sporočilu.

Vlada je izvedla večkratna podelitev digitalnih juanov v drugih mestih, vključno s Shenzhenom. Namen teh loterij je pomagati Ljudski banki Kitajske pri testiranju digitalne valute države, potem ko je centralna banka aprila začela prve preizkuse digitalnih juanov

Kitajska naj bi podarila toliko kot 150 milijonov digitalnih juanov ($ 136 . 5 milijonov) za spodbujanje uporabe digitalne valute kot del preizkusov konec marca.

Kot kitajska centralna banka je že poročala, da želi tujim športnikom in obiskovalcem omogočiti uporabo digitalnega juana med zimskimi olimpijskimi igrami v Pekingu leta 2022.

Prejšnji članekDogecoin narašča za 40% na zadnji strani seznama Coinbase Pro, mošusnih tweetov
Naslednji članekPreboj velikega bloka: 1 Gigabyte BCH Scalenet Block, izkopan z Raspberry Pi4

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments