9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Kitajska bo zatrla kršitve avtorskih pravic s strategijo NFT

- Advertisement -

Oblasti na Kitajskem preiskujejo ustvarjalci digitalnih zbirateljskih predmetov, ki temeljijo predvsem na povsem različnih umetninah ljudi, katerih izpuh je bil takoj, ko ni bil več licenciran. Ofenziva oblasti je del oglaševalske kampanje za boj proti spletnim kršitvam avtorskih pravic in piratstvu, v kateri sodeluje več oddelkov.

Regulatorji na Kitajskem poskušajo okrepiti nadzor nad avtorskimi pravicami spletnih platform Državna uprava za avtorske pravice Kitajske (NCAC) v preteklosti ni več dolgotrajno začela oglaševalsko kampanjo v nasprotju s kršitvijo avtorskih pravic in piratstvom na strani Ministrstva za industrijo in evidence Know-how, Ministrstvo za javno varnost in Converse Web Records kraj dela Ljudske republike.

Temeljni postopek pobude je okrepiti nadzor nad avtorskimi pravicami na spletu. podjetja s preiskovanjem primerov otežujejo prodajo in distribucijo blaga, ki krši avtorske pravice, na kratkih videoposnetkih, platformah za zadrževanje in e-trgovino ter takojšnje obravnavanje ponovnega štetja kršitev, je podjetje objavilo v petkovem sporočilu.

NCAC je kritično zaskrbljen glede vse večjih pomislekov glede varnosti avtorskih pravic, ki izhajajo iz dejavnosti gorskega števila subjekti, ki se ukvarjajo z inovativnimi uporabnimi znanostmi. Če smo resnici na ljubo, je izdajanje nezamenljivih žetonov (NFT) največ področij, na katerih si nadzornik želi povečati nadzor.

Organ je omenil, da namerava »strogo zatreti nepooblaščeno uporabo umetniških del, melodij, animacij, video iger, filmov in televizije popolnoma različnih ljudi, da bi ustvarili NFT, izumili digitalne zbirke in prodajali piratske skripte prek spleta.«

Družba je vesela, da bi lahko razvoj na tem področju morda prav tako dosegli s krepitvijo vaše celotne spletne verige avtorskih pravic, prodajo regulativnih standardov in uvedbo kazni. Vztraja, da bi to pospešilo vzpostavitev tržno usmerjenega, legaliziranega in globalnega nadomestnega okolja ter zagotovilo, da bi avtorske pravice okrepile željo po spodbujanju podjetništva in inovativnosti.

Ob dovoljevanju njihove izdaje , Kitajska poskuša omejiti hipotezo z NFT. Tehnološki velikani obožujejo Tencent in Ant Neighborhood dangle so sodelovali s Pekingom in se distancirali od izraza, povezanega s kripto, »nezamenljivi žetoni« ter se odločili za ekstra generične »digitalne zbirateljske predmete«. Aprila so poročila pokazala, da priljubljena aplikacija za pošiljanje sporočil v kitajskem jeziku Wechat začasno blokira račune, povezane z NFT.

Oznake v tej zgodbi Umetnina, Kitajska, Kitajska, Avtorska pravica , upravljanje avtorskih pravic, kršitev avtorskih pravic, kripto, kriptovalute, kriptovalute, melodija, NCAC, nft, NFT, nezamenljive, spletne platforme, nadzor, kazni, nadzor, žetoni, videoposnetki, čuvaj, umetniška dela

Attain ste specializirani za Kitajsko ali ste pripravljeni omejiti kršitve avtorskih pravic v zvezi z nezamenljivimi žetoni? Razdrobite svoje misli o tej temi v spodnjih komentarjih.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, lepo kot tisto, kar dosežem.” Globalna politika in ekonomija sta skupaj s kripto, blockchainom in fintechom dva popolnoma različna vira navdiha.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen največjim informativnim aplikacijam. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za umik ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljševanja ali zaokroževanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi povzročila izčrpanost ali zanašanje na katero koli ponovno štetje, blago ali podjetja, omenjena v tem besedilu.

1998145754

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -