14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Kitajska pojasnjuje, da Grenlandija v lasti artikulira licenco za trgovanje z virtualnimi sredstvi v Hongkongu

- Advertisement -

Fintech enota natančnega razvijalca nepremičnin že ima licenco za digitalno bančništvo v Singapurju; “Pripravljeni smo vstopiti v Hong Kong,” pravi izvršni direktor.

4755 Skupaj ogledov

46 Skupaj delnic

Hčerinska družba Greenland Holdings zaprosi za licenco za trgovanje z virtualnimi sredstvi v Hongkongu, poroča South China Morning Post. Tako sklepa veliko kitajsko podjetje, ki je v lasti miles.

Greenland Financial Abilities Neighborhood Izvršni direktor James Geng Jing je hongkonški časnik poučil, da bo novo podjetje, namenjeno trgovanju z virtualnimi sredstvi, pojasnjeno in artikulirano za licenciranje v Hongkongu. Platforme za trgovanje z digitalnimi sredstvi bodo zahtevale licenco za delovanje ali trženje na tem mestu v skladu s predlogi cen vrednostnih papirjev in terminskih pogodb (SFC), ki se nadaljujejo do 1. junija.

Grenlandija že ima dve licenci od SFC — za svetovanje o vrednostnih papirjih in upravljanje sredstev. Uporabil se je za licenco virtualne finančne institucije v 1200, vendar postal neizbran. Geng je omenil, da bo povsem nova grenlandska enota spremenila kriptovalute, nezamenljive žetone (NFT) in blago, povezano z emisijami ogljika.

Povezano: Podjetje, ki ga podpira Kitajska, lansira dva kripto sklada v Hong Kongu

Greenland Financial Abilities Neighborhood je prejel licenco za digitalno bančništvo v Singapurju leta 2020. Geng je poučil časopis:

»Po pridobitvi sposobnosti zagotavljanja digitalnega bančništva v Singapurju, skupaj z našo širitvijo v digitalni industriji na celini v zadnjih petih letih, smo prepričani, da smo zdaj pripravljeni stopiti v Hongkong.«»Za Hongkong je najpomembnejša dobra ureditev in varnost vlagateljev, ki jo želi ustvariti kot središče za virtualno trgovanje s sredstvi,« je dodal Geng.

Greenland Financial Abilities Neighborhood je hčerinska družba v 100-odstotni lasti družbe Greenland Holdings, natančnega razvijalca nepremičnin s sedežem v Šanghaju, ki je 46.4 % v lasti šanghajske občinske vlade. V zadnjem času se je razširil na veliko različnih sektorjev, skupaj s fintechom.

#BlocklikeNews Enota družbe Greenland Holdings, Greenland Financial Abilities Neighborhood, načrtuje pridobitev licence za spreminjanje virtualnih virov v Hong Kongu, na višjo vlado, na South China Morning Post. pic.twitter.com/yYjSeBkb

— Blocklike (@blocklikecom) Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost poleg tega pošten 17, 2023 Menjalnici kriptovalut Huobi Global in OKX, od katerih imata izvor v celinski Kitajski, uporabljeni za hongkonške licence za trgovanje z virtualnimi sredstvi februarja, glede na časopis.

Hong Kong nasprotuje svetovnim težnjam z fascinantnim napredovanjem z naraščajočim trgom digitalnih sredstev. Nekateri svetovalci poročajo, da obstaja možnost, da izpodrine ZDA kot srce kriptoindustrije območja.

Dnevnik: Hongkonška kriptovaluta, valovi žetonov DeFi 90%, NFT NBA Kitajska — specifično za Azijo

7061

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -