18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kitajska provinca Qinghai naroča, naj se rudarske dejavnosti Bitcoin izklopijo

Kitajska provinca Qinghai naroča, naj se rudarske dejavnosti Bitcoin izklopijo

China's Qinghai Province Instructs Bitcoin Mining Operations to Shut Down

Po poročilu, ki navaja posebne Kitajski rudarji v regiji Xinjiang so uradniki ukazali, naj se ustavijo, druga agencija v Qinghaiu pa je v nedavno objavljenem vladnem mandatu rudarje obvestila, naj prenehajo z obratovanjem. V dokumentu oddelka za industrijo in informacijsko tehnologijo Qinghai je razloženo, da operacije rudarjenja bitcoinov ne morejo delovati na tem območju.

Qinghai Provinca daje rudarjem bitcoinov obvestilo o prenehanju poslovanja

  • Pekinška zatiranja zdi se, da se rudarstvo bitcoinov širi. Začelo se je pred dvema tednoma, potem ko je nekaj računov, ki izvirajo iz Notranje Mongolije, ugotovilo, da je najboljši gospodarski načrtovalec v regiji razkril nova pravila proti obratovanju naprav za rudarstvo bitcoinov v regiji. Izkazalo se je, da so težave z rudarjenjem bitcoinov v Notranji Mongoliji prvi izvršilni ukrep proti kriptokopu.
  • Poročila razlaga vladnih načrtov za zaustavitev rudarskih dejavnosti v Notranji Mongoliji se je začela pojavljati v prvem tednu marca 2021.
  • Konec maja 2021, je Sečuanski energetski regulativni urad načrtoval srečanje 2. junija, na katerem so razpravljali o posledicah rudarjenja bitcoinov. V času pisanja tega poročila o prepovedi rudarjenja bitcoinov ne izhajajo iz tega poročila o provinci Sečuan.
  • V sredo, 9. junija, 2021 , poročilo, ki je razkrilo določene rudarje bitcoinov v Xinjiangu, je bilo naloženo, da jih zaustavijo.
China's Qinghai Province Instructs Bitcoin Mining Operations to Shut Down Dokument oddelka za industrijo in informacijsko tehnologijo Qinghai.
  • Istega dne so v regionalnih poročilih pojasnili, da je kitajska provinca Qinghai izdala obvestilo rudarji bitcoinov z navodili operacijam, naj nemudoma prenehajo z rudarstvom.
  • Obvestilo izhaja iz oddelka za industrijo in informacijsko tehnologijo Qinghai . Ugotavlja, da bodo podjetja pod nadzorom, obstoječe rudarske projekte je treba začasno ustaviti in nobena rudarska podjetja ne smejo kopati virtualnih valut v provinci.

  • Ko je že govoril o tej temi, je regionalni poročevalec Colin ‘Wu’ Blockchain tvitnil o provincah, ki so gosto poseljene z bitcoini rudarji. »Na Kitajskem obstajajo tri glavne rudarske regije. Notranja Mongolija se je popolnoma ustavila, Sečuan se morda ne bo ustavil, zato so razmere v Xinjiangu bolj zapletene. Izraz, uporabljen v dokumentu, je zadrževanje za popravek, ki ni tako strog kot Notranja Mongolija, “je podrobno pojasnil kitajski novinar.

China's Qinghai Province Instructs Bitcoin Mining Operations to Shut Down

  • Celotna hitrost omrežja Bitcoina se je od napovedi o zaustavitvi v Xinjiangu zmanjšala. V času tega poročila je bil hashrate približno 180 eksahaš na sekundo (EH / s). V času pisanja je Bitcoin’s SHA 256 hashrate je padel na 06 EH / s.

Kaj menite o poročilih, v katerih piše, da uradniki Qinghaija zatirajo o rudarjih v regiji? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Iran's President Wants Crypto 'Laws and Instructions' Implemented as Soon as Possible

Report: Document Shows Specific Bitcoin Miners in Xinjiang Instructed to Shut Down

Oznake v tej zgodbi

Prepoved rudarjenja Bitcoinov, Prepoved rudarjenja, Peking, Bitcoin rudarji, Bitcoin rudarstvo, BTC rudarji, BTC rudarstvo, Kitajska, Kitajska prepoved, China Mining, kitajski rudarji, Colin ‘Wu’ Blockchain, Notranja Mongolija, Qinghai, provinca Qinghai, Sečuan, provinca Sečuan, Xinjiang

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, coinwarz.com/mining/bitcoin / hashrate-chart, 8btc,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments