17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Kitajska univerza v Hongkongu in ConsenSys ustvarita digitalni potni list COVID-19

Kitajska univerza v Hongkongu in ConsenSys ustvarita digitalni potni list COVID-19

COVID – 19 Digitalni zdravstveni potni list bodo preizkusili zdravstveni delavci v Hongkongu. Kasneje bodo lahko bolniki do potnega lista dostopali prek mobilne aplikacije.

2304 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

The Chinese University of Hong Kong and ConsenSys create COVID-19 digital passport

Kitajska univerza v Hongkongu ali CUHK je sodelovala z razvijalcem Ethereum ConsenSys, da bi lansirala novo Medoxie COVID na osnovi blockchain – 19 Digitalni zdravstveni potni list – izdelek, ki bi zdravstvenim delavcem lahko pomagal v boju proti pandemiji.

potni list uporablja tehnologijo veriženja blokov za snemanje bolnikove COVID – 19, povezani z dogodki, vključno z rezultati testov, temperaturnimi pregledi in cepljenjem, da bi zagotovili varno pot do popolnega gospodarskega ponovnega odprtja po pandemiji. Podatki na potnem listu naj bi bili varni in zasebni.

Sprva bodo do digitalnega potnega lista dostopali zdravniki in akademiki v hongkonški zdravstveni industriji, kar bo odprlo pot novi mobilni aplikaciji, ki bo kasneje razširjena na paciente datum. Infrastruktura za potni list je bila zgrajena z uporabo Quorum ConsenSys in Codefi Orchestrate.

Dr. Arafet Ben Makhlouf, višji tehnični arhitekt pri ConsenSys, je pojasnil, kako lahko potni list pomaga Hongkongu in drugim regijam po prehodu nazaj v normalno življenje po večletni pandemiji:

“Ta COVID – 19 potni list blockchain uporablja zaupanja vredno tehnologijo blockchain za zaščito uporabniških podatkov, zaradi česar so preverljivi in ​​varni. Ponosni smo, da podpiramo Kitajsko univerzo v Hongkongu z njenimi prizadevanji za uporabo inovativnih tehnologij za pomoč zdravstvenim sektorjem in skupnostim, da se proaktivno odzovejo na COVID – 19 in prehod v normalno življenje. “

Povezano: ConsenSys in Securosys lansirata nov dolgoročni protokol vstavljanja Etra .

ConsenSys je bil v zadnjih letih prejemnik večjih naložb, ki so dosegle vrhunec v Aprila, ki so ga vodile banke, so povišali milijone ameriških dolarjev velikani JPMorgan Chase, Mastercard in UBS.

Kitajska univerza v Hongkongu že nekaj let raziskuje uporabo tehnologije veriženja blokov. V času zgodnje pandemije 2020 je univerzitetni profesor trdil, da lahko tehnologija veriženja blokov pomaga preprečiti širjenje COVID – 19.

Pandemija je okužila več kot 176 .3 milijona ljudi po vsem svetu, po podatkih univerze Johns Hopkins. Razdeljenih je bilo skoraj 2,4 milijarde odmerkov cepiva.

Prejšnji članekKo rastejo donosni trezorji Yearn.Finance, projekti “pridelave” določajo meje
Naslednji članekEl Salvador naj bi tehtal plačljive zaposlene v Bitcoinu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments