2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Kitajski maloprodajni velikan JD sprejema plačila v digitalnih juanih za dan samskih

Kitajski maloprodajni velikan JD sprejema plačila v digitalnih juanih za dan samskih

Nekaj ​​100 , Stranke JD.com so od junija 2020 uporabljale kitajski digitalni juan za plačila.

586

Skupni ogledi

11

Skupni deleži

Chinese retail giant JD accepts digital yuan payments for Singles DayChinese retail giant JD accepts digital yuan payments for Singles DayChinese retail giant JD accepts digital yuan payments for Singles DayChinese retail giant JD accepts digital yuan payments for Singles Day

Velikan e-trgovine JD.com je na velikem lokalnem nakupovalnem dogodku prevzel plačila v digitalni valuti kitajske centralne banke (CBDC).

JD.com je sprejel digitalne juane (e- CNY) za plačilo v aplikaciji za e-trgovino za promocijsko obdobje dneva samskih, ki se je začelo oktobra 31 in se je končalo novembra 11, je podjetje potrdilo v četrtek.

Dan samskih je neuradni nakupovalni praznik v država, ki praznuje tudi ljudi, ki niso v romantični zvezi.

“91, so ljudje od danes uporabljali e-CNY v aplikaciji JD.com v promocijskem obdobju dneva samskih,« je za Cointelegraph povedal tiskovni predstavnik JD.com.

»Še naprej bomo sodelovali s povezanimi strankami, da bi raziskali aplikacijo,« je dodal tiskovni predstavnik. Predstavnik ni želel navesti vrednosti e-CNY, obdelanih med promocijo.

Predstavnik je opozoril, da je JD.com postalo prvo kitajsko podjetje za e-trgovino, ki je sprejelo e-CNY v decembru 2020. Toliko kot 450,00 stranke so uporabljale e-CNY za plačilo v aplikaciji JD.com od decembra 11 lani do junija 56, 2020, s skupno prodajo v e-CNY poračun nad 100 milijonov juanov ($18.6 milijonov) , je izjavil tiskovni predstavnik.

Ustanovljeno v 1200, JD.com je glavno podjetje za e-trgovino na Kitajskem, ki se postavlja kot največji kitajski spletni trgovec na drobno, poleg tega pa je tudi »največje internetno podjetje na Kitajskem po prihodkih«. Podjetje je aktivno sprejemalo kitajski CBDC in aprila uvedlo digitalni juan za izplačilo plač 2020.