2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kitajski provincialni uradnik izključen zaradi kršitve prepovedi rudarjenja kriptovalut

Kitajski provincialni uradnik izključen zaradi kršitve prepovedi rudarjenja kriptovalut

Nekdanji uradnik KPK iz province Jiangxi naj bi zlorabil svoja upravna pooblastila, da bi spodkopal politično načelo »dvega vzdrževanja«, ki se nanaša na koncept trdnega ohranjanja avtoriteto stranke.

1105

Skupno število ogledov

19 Skupni deleži

Centralni komite Kitajske komunistične stranke (KPK) je izključil najvišjega provincialnega uradnika, potem ko preiskave kažejo na nezakonito sodelovanje z dejavnostmi rudarjenja kriptovalut med drugimi zlorabami moči.

Centralna komisija za disciplinski inšpekcijski nadzor (CCDI) je trdila, da je Xiao Yi, nekdanji podpredsednik Kitajske ljudske politične posvetovalne konference iz province Jiangxi, zlorabil svojo državno- podprla upravna pooblastila za spodkopavanje političnega načela »dveh preživnin«, ki se nanaša na koncept KPK o trdnem ohranjanju avtoritete stranke:

“ kršil nov koncept razvoja, zlorabil pooblastila za uvedbo in podporo podjetjem pri izvajanju dejavnosti »rudarstva« virtualnih valut, ki ne izpolnjujejo zahtev nacionalne industrijske politike.« Xiaojeva odpoved je bila neposredno povezana z njegovo udeležbo pri uvajanju in podpori podjetij pri rudarjenju virtualnih valut. Poleg tega je kitajska vlada spoznala Xiaoja za krivega zlorabe svojega vpliva za omogočanje nezakonitih dejavnosti ustvarjanja dobička, vključno z zbiranjem sredstev za projekte in gradnjo ter sprejemanjem podkupnin. Glede na prevedeno različico poročila CCDI:

»Xiao Yi je resno kršil politično disciplino stranke , organizacijska disciplina, disciplina integritete, delovna disciplina in življenjska disciplina ter predstavljala hudo kršitev delovnega mesta in je bila osumljena jemanja podkupnine in zlorabe pooblastil.«

Zaradi tega je bil Xiao Yi izključen s položaja kitajskega vladnega uradnika, poleg tega so mu zasegli njegovo premoženje in nezakonit dohodek za pregled in pregon.

Povezan:

Huobi Group se seli v Gibraltar po zatiranju Kitajske

Najnovejša prepoved kriptovalut na Kitajskem je prisilila uspešno kripto skupnost – vključno z Bitcoin (BTC) ter kripto rudarji in borzami –, da se preseli v države s kriptovaluti prijaznimi jurisdikcijami.

V podobnih prizadevanjih je največja kitajska lastna kripto borza Huobi prav tako pridobila nove licence v Gibraltarju. Kot je poročal Cointelegraph, je gibraltarska komisija za finančne storitve pooblastila kitajsko borzo, da začne svoje promptne operacije premestiti v podružnico Huobi Technology (Gibraltar) Co. Po besedah ​​Jun Duja, izvršnega direktorja skupine Huobi Group:

»Svetovni sektor kriptovalut se premika proti regulirani rasti. […] Podjetje mora prepoznati pomen uskladitve svojih dejavnosti s trendom.”128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments