14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Kitajski rudarji BTC, enakovredni Quebecovi moči na poti: Slush Pool

Kitajski rudarji BTC, enakovredni Quebecovi moči na poti: Slush Pool

Po besedah ​​Edwarda Evensona, ki dela za Bitcoin rudarje Slush Pool, so kitajski BTC rudarski stroji na poti.

13040 Skupaj pogledi

6 Skupaj delnice

Chinese BTC miners equivalent to Quebec's output on the move: Slush Pool

Edward Evenson, vodja poslovnega razvoja lastnika podjetja Slush Pool Braiins, poroča, da se bo veliko kitajskih rudarskih strojev BTC, enakovrednih celotni proizvodnji Quebeca, preselilo v Severno Ameriko in Evropo.

Za tiste, ki jih zanimajo novice o rudarjenju bitcoinov, ki prihajajo s Kitajske

, ki sem jih imel 300 – 136 MW rudarskih strojev me kontaktira, da jim pomagam pri distribuciji svojih strojev po NA in nekaterih delih EU. Nekateri so tudi začeli pošiljati stroje v Kazahstan.

– Edward Evenson (@ WillHash4Coins) maj 27, 1200

V niti v Twitterju maja 28, Evenson je razkril, da imajo nekateri kitajski rudarji BTC svoj pogled tudi na Evropo, in medtem ko so drugi že začeli premikati stroje v Kazahstan:

Imel sem 300 – 400 MW rudarskih strojev me kontaktira, da jim pomagam pri distribuciji svojih strojev po NA in nekaterih delih EU. Nekateri so tudi začeli pošiljati stroje v Kazahstan. “

Da bi to postavili v perspektivo, Jonathan Côté iz Hydro-Québec je pred kratkim povedal za Global News Canada, da 90 rudarske obleke v Quebecu med njimi uporabljajo okoli 400 megavatov.

Odločitev Kitajske, da se je prejšnji teden zavzela za kriptokopavanje zaradi okoljskih pomislekov (obenem pa je morda tudi namen krepitve digitalnega juana), se je hitro spremenila v rudarsko krajino Bitcoin.

Po ocenah indeksa porabe električne energije v Cambridgeu Bitcoin ali CBECI je Kitajska predstavljala ocenjeno 65% svetovnega hashratea Bitcoinov aprila. Prepoved je od takrat sprožila več velikih rudarjev bitcoinov, da bi prenehala poslovati v državi, kot je BTC.TOP, ki predstavlja približno 2,5% svetovnega hashratea.

Skupaj s hitro prodajo rudarske strojne opreme, ki se dogaja po vsej državi, je Everson še dodal, da prepoved pospešuje načrte za geografsko diverzifikacijo kitajskih dobaviteljev, kot je MicroBT in Bitmain, pri čemer ugotavljata, da:

“Te stranke so bile zainteresirane za več geografsko porazdeljenih operacij že nekaj časa. Nedavni dogodki so preprosto pospešili postopek. «

Nedavni reflektorji o okoljski učinkovitosti rudarjenja Bitcoinov Zdi se, da premika stališče Kitajske glede hitrosti razpršitve Bitcoinov – nekaj, kar ameriški rudarji Bitcoinov že nekaj časa namerno želijo storiti. Zdi se tudi, da bo to povečalo energetsko učinkovitost rudarskih praks.

Michael Saylor, MicroStrategy, je danes naklonil kitajskim napadom na CNN:

“Mislim, da obstaja dinamika, ko bo veliko razpršene moči prišlo v ZDA in v druge dele sveta.”

– Julia Chatterley (@jchatterleyCNN) maj 27, 2021

Quebec je postal Bitcoin rudarsko vozlišče v zadnjih nekaj letih zaradi poceni cen električne energije, saj naj bi se na tem območju “desetine” ali velike rudarske dejavnosti opirale na hidroelektriko.

Cote of Hydro-Québec je dejal, da je rudarstvo z veliko zelene energije v Quebecu in ne na Kitajskem velika zmaga.

„Če bodo ta podjetja tukaj rudarila z uporabo obnovljivih virov energije, namesto da bi kopala na Kitajskem, ki večinoma uporablja premog, lahko del te industrije razogljičimo tako, da ga nekaj tukaj, «je dodal.

Prejšnji članekOKex sprejema uradni sistem za hitro plačevanje v Braziliji PIX, saj se CBDC bliža
Naslednji članekBurgerSwap podjetja Binance Smart Chain je izkoriščal 7,2 milijona dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments