14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Kitajski tožilci bodo zatrli ‘psevdoinovacije’ na trgu NFT

- Advertisement -

V sodelovanju s tožilci se lahko modeli trženja, podobno kot nagrade in dinamične pravice in interesi, hitro razvijejo v nezakonite piramidne sheme.

108625 Skupaj ogledov

11 Skupaj delnic

Vklopljeno. Mogoče bi bilo dobro 05, vrhovno tožilstvo naše republike Kitajske — nacionalna agencija, kriva za pošten pregon — je delila svoje rešitve na trgu nezamenljivih žetonov (NFT). Trije avtorji so v članku orisali tožilsko domišljijo in predvidevanje tržnih tveganj ter pojasnila, kako se z njimi še posebej aktivno boriti.

Članek bo obravnaval težnjo »sekuritizacije« NFT-jev, tj. deljene posesti ene reprodukcije s strani para strank, kar po mnenju avtorjev ni več ustreza zahtevam neponovljivosti, nedeljivosti in posebnosti.

Med drugimi grožnjami tožilci zaznavajo “napihovanje stroškov” pri NFT-jih, ki ga spodbujajo metode trženja, podobno kot airdrop, slepi zabojniki in rahla bruto prodaja. S sodobno mešanico oblikovane in ekonomske diagnoze avtorji omenjajo pomanjkanje »ustvarjalne lepote« in »realističnega cenovnega mehanizma« ob napihnjenih stroških nekaterih nezamenljivih dobrin. Pri varčevanju z agencijo se lahko modeli trženja, podobno kot nagrade, dinamične pravice in interesi, hitro razvijejo v nezakonite piramidne sheme.

Povezano: Javnost kitajske metropole uslužbenci, ki bodo prejemali plače v digitalnih juanih, ko začnejo poslovati. Morda bi bilo dobro

Predlagani odziv na ta tveganja vključuje “zatiranje zaporniških dejavnosti”, enak poudarek na kaznovanju in upravljanju ter financiranju pri analizi težav in popularizaciji zakonodaje. Pri ohranjanju s člankom bi se državni tožilci odločili, da ločijo “dejanske inovacije” od “psevdo” in zagotovijo zaščito nagnjenim.

Kitajska zdaj ni spremenila svojega protikriptovalutnega stališča kljub redni rasti sprejemanja kriptovalut v Hongkongu. Poleg tega se zdi, da se država odloča za enako neugodno metodologijo v smeri umetne inteligence. V zgodnjem Would possibly good so lokalne oblasti nekoč pridržale osumljenca in ga aretirale v okrožju Gansu na Kitajskem, potem ko je domnevno uporabil ChatGPT za ustvarjanje neresničnih datotek.

Čeprav ima trg NFT “določeno sposobnost”, nosi denarna, varnostna in “pokončna” tveganja, mu kitajski tožilci zaupajo. Zaradi tega dejstva trg ne želi najbolj priročnega celovito upravljanje; želi zatiranje “psevdo-inovacije.”

Revija: Gledam globlje v največjo prepoved na Kitajskem, vendar

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -