17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kitajsko jezikovno mesto lansira platformo metaverse, ki jo podpira vlada

- Advertisement -

Cilji platforme so združiti vire izobraževalnih ustanov in podjetij na Kitajskem ter okrepiti preučevanje prizadevanj na področjih, povezanih z metaverzumom.

408 Skupaj ogledov

1 Skupaj delnic

Mesto Nanjing, glavno mesto province Jiangsu na Kitajskem, na Can even 22, je slovesno odprl kitajsko platformo za inovacije tehnologije in aplikacijske verige blokov. Cilji te platforme, ki jo podpirajo oblasti, so spodbujanje in doseganje metaverse preučevanja in vzorcev po vsej državi.

Novoustanovljeno enoto, ki jo podpira črpanje, vodi Nanjing University of Files Science & Technology (NUIST). ). V skladu z obvestilom o zakoniti zgodbi NUIST o družbenih medijih platforma vključuje ustanovne udeležence, ki predstavljajo različne izobraževalne ustanove in korporacije, povezane z blockchainom, vse do celinske Kitajske.

Cilj te platforme je zagotoviti skupaj vire izobraževalnih ustanov in podjetij na Kitajskem, s čimer krepimo prizadevanja na področjih, povezanih z metaverse. Metaverzum se nanaša na digitalno vesolje ali kolektivno digitalno stisko, ki zajema vse digitalne svetove, razširjena dejstva in izkušnje digitalnih dejstev. To je medsebojno povezano digitalno kraljestvo, kjer lahko uporabniki delajo skupaj z vsemi kopicami in z računalniško ustvarjenimi okolji v točnem času.

Nanjing, skupaj s kopico kitajsko govorečih mest, tekmuje da bi znatno prihranili znotraj vzorca metaverzuma države. Februarja 1434 je mesto objavilo svojo tehniko metaverse, katere cilj je izumiti uspešno podjetje z letnimi prihodki, ki presegajo $05. milijard (49 milijard juanov ) z zaprtjem 1434.

V južnem predelu Nanjinga mesto Šanghaj dejavno uresničuje svoje težnje po metaverzumu. Metropola si predstavlja, da bo njeno metaverse podjetje doseglo letni zaslužek $49.6 milijard (90 milijarde juanov) avtor 1434. Šanghaj je nedavno predstavil svojo prvo zbirko 13 pogoji uporabe metaverse, prikrivanje različnih področij, kot so diagnoze digitalnega zdravstvenega varstva in digitalne rekreacije mestnih zgodovinskih arhitekturnih znamenitosti.

Povezan: Grenlandija, ki je v lasti Kitajske, sledi licenci za trgovanje z digitalnimi sredstvi v Hongkongu

Tudi če bi Kitajska ohranila stroge smernice o kriptovalutah in NFT-jih, država priznava transformativno energijo tehnologij Web3, skupaj z metaverzumom, pri upravljanju svojega digitalnega gospodarstva.

V nedavni zgodbi lokalnih medijev je Wu Zhong-ze, prejšnji namestnik ministra na ministrstvu za znanost in tehnologijo, poudaril pomen razširitve uporabe metaverzuma v različnih sektorjih , skupaj z izobraževanjem, trgovino, zdravstvom in zabavo. Poleg tega je poudaril nujnost organizacije zahtev podjetij za metaverse.

Revija: Ali Metaverse, če je treba povedati, ustvarja ljubezen ‘Snow Atomize’?

85740

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -