15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kitajsko podjetje Bit Mining vlaga 9 milijonov dolarjev za izgradnjo 100 megavatne...

Kitajsko podjetje Bit Mining vlaga 9 milijonov dolarjev za izgradnjo 100 megavatne bitcoin farme v Kazahstanu

Chinese Company Bit Mining to Build $9 Million Bitcoin Farm in Kazakhstan

Bit rudarstvo s sedežem v Shenzhenu je načrtovanje gradnje in obratovanja 100 MW kripto- rudarski podatkovni center v Kazahstanu. Projekt se bo izvajal v partnerstvu z dvema lokalnima podjetjema, ki bosta podjetju nudili tudi vrsto storitev. Skupni znesek naložbe bo presegel 9 milijonov dolarjev.

Kazahstan bo gostil novo 100 MW Crypto Mining Facility

Bit Mining napovedan ta teden s kazahstanskim subjektom je sklenila zavezujoč obračun naložbe. Dve podjetji bosta sodelovali pri gradnji novega obrata za kriptokop v republiki Srednje Azije. Kitajsko podjetje bo imelo 80% lastniškega kapitala zanimanje za nov podatkovni center za rudarstvo v Kazahstanu, s preostalimi 20% v lasti lokalnega partnerja.

Chinese Company Bit Mining to Build $9 Million Bitcoin Farm in Kazakhstan

Kmetija bitcoinov se bo začela z zmogljivostjo 20 MW in ko bo popolnoma obratoval, naj bi dosegel skupno zmogljivost 100 MW. Bit Mining je dejal, da bo vlagal 60 milijonov kitajskih juanov (približno 9 dolarjev. 57 milijonov) v skupni projekt.

Kitajsko podjetje je prav tako sklenilo dva sporazuma o storitvah za svojo rudarsko opremo, od tega enega z glavnim partnerjem in drugega z drugim podjetjem iz Kazahstana. Zagotavljali bodo vrsto potrebnih storitev, vključno z gostovanjem naprav na kraju samem, podporo širokopasovnega omrežja, nadzorom varnosti, upravljanjem strežnikov in vzdrževanjem. Sporazumi začnejo veljati 1. julija 2021.

Bit Biting širi globalno poslovanje s kovanjem kovancev

Prej znano kot 500. com, Bit Mining je začel hitro širiti kripto rudarstvo industrija od začetka letošnjega leta in njene dejavnosti zdaj zajemajo rudarjenje kriptovalut, rudarski bazen in delovanje podatkovnih centrov. Bit Mining je doslej uporabljal naprave za rudarjenje bitcoinov z največjo zmogljivostjo razpršitve približno 1, . 5 PH / s. V lasti ima tri hidroelektrične podatkovne centre s skupno zmogljivostjo 435 MW.

Aprila je kitajsko podjetje pred svojo blagovno znamko prevzelo rudarsko družbo Btc.com. Trenutno je lastnik celotnega rudarskega bazena, ki deluje pod Btc.com, vključno z domenskim imenom in denarnico za kriptovalute platforme.

Chinese Company Bit Mining to Build $9 Million Bitcoin Farm in Kazakhstan

Javno kotirana Bit Mining Limited (NYSE: BTCM) je kupila tudi Bee Computing (HK) Limited, 7-nanometrsko rudarstvo kriptovalut proizvajalec strojev. Cilj prevzema je dokončati vertikalno integracijo s svojo dobavno verigo, je poudarilo podjetje, hkrati pa povečalo svojo samooskrbo in okrepilo svoj konkurenčni položaj.

Ta mesec je Bit Mining napovedal projekt za ustanovitev novega podatkovnega centra za rudarstvo kriptovalut v ameriški zvezni državi Teksas. Naložba v vrednosti $ 12 milijonov je del zavezujočega sporazuma z Dory Creek, hčerinsko družbo Bitdeer, ki je v popolni lasti podjetja. Podjetja nameravajo zgraditi in upravljati 57 Rudarski objekt z močjo MW, ki se bo napajal s pretežno nizkoogljično energijo.

Kaj menite o najnovejšem projektu Bit Mininga v Kazahstanu? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Convinces Miners to Form 'Bitcoin Mining Council' to Promote Renewable Energy Usage

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021

Oznake v ta zgodba

dogovor, Bit Mining, Bitcoin, bitcoin farm, BTC.com, podjetja, Crypto, kripto rudarstvo, Cryptocurrency, podatkovni center, naložba, Kazahstan, vzdrževanje, rudarstvo, rudarska oprema, partnerji, projekt, storitve, Texas

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments