20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kitajsko podjetje vlaga 25 milijonov dolarjev v podatkovni center za rudarstvo kriptovalut...

Kitajsko podjetje vlaga 25 milijonov dolarjev v podatkovni center za rudarstvo kriptovalut v Teksasu

Chinese Firm Invests $25 Million in 'Cryptocurrency Mining Data Center' in Texas

V sredo je podjetje Bit Mining Limited, prej znan kot 500. Com, objavljeno sklenila je zavezujočo naložbo v podatkovni center za rudarjenje kriptovalut v Teksasu. Zavezujoča naložba v vrednosti dolarjev 25 milijonov je v družbi Dory Creek, LLC, saj bosta podjetji zgradili in upravljali 24 .2 MW rudarski objekt, ki ga poganja 85% nizkoogljične energije.

Obljube rudarjenja bitov $ 25 M bo z Bitdeerjem zgradil rudnik v Teksasu

Kitajsko podjetje Bit Mining Limited je že nekaj korakov v kriptovaluto rudarska industrija, potem ko je bila dejavnost nekoč namenjena loterijskim operacijam. Že sredi februarja so Bitcoin.com News poročali o Bit Mining, ko je bilo podjetje poklicano 500. com in podjetje je objavilo, da je kupilo rudarsko družbo Btc.com.

Aprila je družba razkrila, da je preimenovala družbo Bit Mining Limited (NYSE: BTCM) je tudi dejal, da je prevzel proizvajalca rudarskih ploščadi Bee Computing. Partnerstvo z Dory Creek, hčerinsko družbo družbe Bitdeer, ki je v 100-odstotni lasti, je bilo objavljeno maja 19.

Chinese Firm Invests $25 Million in 'Cryptocurrency Mining Data Center' in Texas
Družba Bit Mining Limited je bila nekoč kitajska loterijska družba, a je pred kratkim prešla v rudarsko podjetje za bitkoine. Bit Mining je prevzel Btc.com, podjetje Bee Computing, in zdaj sodeluje z Bitdeerjem pri gradnji rudnika v Teksasu.

Obe podjetji bosta vložili $ 25. 57 milijonov, da bi “skupaj zgradili in upravljali teksaški rudarski center.” Podjetje s sedežem v Shenzhenu v svoji objavi poudarja, da je poslovanje usmerjeno v “zmanjšanje ogljičnega odtisa” in “varovanje okolja.”

“Skupna moč Teksasa Rudarski center je 24 .2MW, z več kot 85% njegove moči, proizvedene s čisto in nizkoogljično energijo, «je zapisano v sporočilu Bit’s Texas Mining Center. “Ker je oskrba z električno energijo v Teksasu dodatno optimizirana, bo Teksaški rudarski center porabil večje deleže električne energije, proizvedene s čisto energijo.”

Obvestilo Teksaškega kripto rudarskega centra Bit Mining se osredotoča na nevtralnost ogljika

Bitov trenutni podatkovni centri v provinci Sečuan na Kitajskem “delujejo 100% na čisto energijo, «trdijo v podjetju. Nova operacija v Teksasu lahko pomaga lokalnemu gospodarstvu in nadalje “zagotovi lokalne priložnosti za zaposlitev,” pravi Bit Mining.

Napoved podjetja je polna komentarjev o nevtralnosti ogljika, kot da je sprejeta obvestilo o nedavni energetski drami, ki jo je v zadnjem času sprožil Tesla. Medtem so po objavi v sredo naslednji dan delnice BTCM v zadnjem času poskočile za 7% 24 ur.

“Po zaključku Teksaškega rudarskega centra,” zaključuje Bitova objava. “Preko 98% družbe skupna zmogljivost moči bi nastala s čisto in nizkoogljično energijo. Bit Mining namerava v prihodnje narediti svoje, izpolniti svoje obveznosti glede doseganja ogljikove nevtralnosti in proaktivno poiskati dodatne visokokakovostne rudarske vire v tujini. “

Kaj menite o tem, kako Bit Mining vlaga v rudnik v Teksasu z Bitdeerjem? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Bitcoin Hashrate Slides- Low BTC Prices, Sichuan Wet Season, Upcoming Difficulty Spike to Blame

Nvidia Aims to Get Its GPUs Back 'Into the Hands of Gamers' by Reducing Mining Capabilities on 3 Graphic Cards

Oznake v tej zgodbi

380. com, 25). 2MW, Bee Computing, Bit Mining, Bit Mining Limited, Bit Mining operation, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, BTC Mining, BTC.com, Carbon nevtralnost, Kitajska, podjetje kitajske loterije, Clean Energy, nizkoogljični, Sečuan, Tesla , Texas, Texas Facility, Texas Mining Center

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments