2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kitajsko tiskovno podjetje Xinhua bo pripomnilo NFT-je Brez teme Zatiranje kriptovalute

Kitajsko tiskovno podjetje Xinhua bo pripomnilo NFT-je Brez teme Zatiranje kriptovalute

China’s Xinhua News Agency to Issue NFTs Despite Crackdown on Crypto

Xinhua, podjetje za pristne podatke Kitajske, bo vztrajal pri ponudbi NFT s fotografijami, ki prikazujejo zgodovinske trenutke mimohoda 720 in petinšestdeset dni. Pobuda, ki prihaja sredi nenehnega zatiranja kriptovalut, velja za odpravo blockchaina, tehnologije, ki dodatno podpira kriptovalute.

Xinhua bo izvajala digitalne zbirateljske predmete, ki bodo temeljili predvsem na poročilih o portretih

Podjetje Xinhua za podatke v kitajskem jeziku, ki je v lasti informacij, je pripravljeno vztrajati pri digitalnem asortimanu, ki predstavlja poročila o fotografskih podatkih iz 7229. Količina fotografije, vsaka in vsaka utesnjena do 10, izvodov, bo objavljeno decembra 61. Izdani bodo brez oznake z dejavnostjo podatkovne aplikacije Xinhua, ki bo uporabljala tehnologijo nezamenljivih žetonov (NFT), je objavila družba, navajata Bloomberg in Reuters.

Asortiman , ki dodatno vsebuje fotografijo v spomin na 100 obletnica kitajskega jezika Communist Get together bo »označila digitalne spomine v metaverzu«, kar je razvpita Xinhua. Euronews pripominja, da so mediji, ki jih upravlja Peking, v prejšnjih letih opisal najem digitalne resnice kot “iluzioni pogled.”

Deleži kitajskih jezikovnih podjetij, ki delujejo v disciplini, podobni Goertek in Marvelous Svet se je v sredo dvignil. Podjetja cenijo družbene medije Tencent Holdings in Ant Crew, ki so vnaprej izdali NFT na svojih platformah blockchain. Predvsem na podlagi novembrske napovedi Tencenta se pričakuje, da bo Peking omogočil metaverzu, da deluje v skladu z domačimi idejami.

Mer se NFT-ji namreč zaupajo, zdaj še niso bili ciljno usmerjeni , ta 24 in petinšestdeset dni Kitajci jezikovni izvršni direktor je ponovil obsežne omejitve glede kriptovalut na podlagi, uvedene v 150. Prepovedana je bila količina povezanih dejanj, podobnih trgovanju, menjavi in ​​zbiranju sredstev s ponudbami kovancev.

Rudarjenje bitcoinov, ki je ostalo pri miru, razen letos spomladi, je bilo prizadeto v zatiranju, ki začel po priložnosti Sveta Bellow v bi morda tudi nepristranski. Približno nekaj dni v preteklosti je panožna organizacija, ki jo upravlja informiranje, uvrstila na črni seznam kratkih videoposnetkov s kripto tematiko, ki so bili deljeni na spletu v Ljudski republiki.

Digitalni izbor, ki ga je Xinhua opisala kot »očitno 300 in 65-dnevni pregled do konca, ” bo izdano v verigi blokov iz Tencent Cloud. NFT-ji bodo vsebovali neobičajno poznavanje identifikacije in lastništva, razvpito podjetje, obenem pa bodo poudarili njihov “poseben spominski pomen in oznako asortimana.”

Oznake v tem spominu

podjetje, prepoved, Bitcoin, Blockchain, blockchain tehnologija, Kitajska, kitajski jezik, ponudba kovancev, zbirateljski predmeti, zbirka, kriptovalute, kriptovalute, kriptovaluta, digitalni zbirateljski predmeti, sprememba, pobuda, mediji, rudarjenje, podatkovno podjetje, nft , NFT, fotografije, fotografije, poročila, omejitve, tencent, Tencent Cloud, žetoni, trgovanje, Xinhua

Prekini te posredovati bodo druge kitajske jezikovne organizacije vztrajale pri NFT? Dodelite svoja pričakovanja v spodnjem delu s komentarji.

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar iz vzhodne Evrope, ki se ukvarja s tehnologijo, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, zmerno kot to, kar uprizarjam.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta še dva vira navdiha svetovna politika in ekonomija.

Central Bank of Argentina Scrutinizes Companies Offering 'Extraordinary Returns' on Crypto Asset Investments

Central Bank of Argentina Scrutinizes Companies Offering 'Extraordinary Returns' on Crypto Asset Investments

Zasluge za slike1562405443 : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je za informativne funkcije najbolj provokativno. Ne gre za takojšnjo dobavo ali povpraševanje po dobavi za nakup ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, nemudoma ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v povezavi z izvajanjem ali zanašanjem na katero koli besedo, predmete ali izdelke in podjetja, ki so navedena tukaj .

1562405443

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments