18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Klasični tehnični kazalnik predvideva še en močan padec cene Bitcoinov s ciljem...

Klasični tehnični kazalnik predvideva še en močan padec cene Bitcoinov s ciljem 16.000 USD

Bitcoin (BTC) se je okrepil za več kot 25% po dnu na $ 30 , 000 med majskim 19 trkom. Toda kriptovaluta še naprej koraka naprej zaradi možnosti, da se zaradi klasičnega vzorca tehničnih indikatorjev sooči z novim obdobjem močnih razprodaj.

Cena Bitcoina v “medvedjem zastavku”

Poimenovan »medvedji zastavec«, vzorec nastane, ko se sredstvo po močnem premiku navzdol konsolidira in tvori majhen simetričen cenovni razpon, podoben trikotniku. Prelomi se pod podporo dosega in se še naprej premika nižje. Trgovci običajno ocenijo velikost negativnega preboja, tako da izmerijo višino prejšnje poteze.

Bitcoin trenutno trguje znotraj podobne medvedje strukture zastavic, ki niha vstran, saj tvori zaporedje nižjih vrhov in višje najnižje. Medtem je njegova konsolidacijska struktura pred velikim premikom navzdol na približno $ 20, . Če se tečaj BTC / USD prebije pod strukturo zastavic in ga spremlja naraščajoči obseg trgovine, je verjetnost, da se bo zrušila za skoraj $ 20, 000 je visok.

Medvedji obeti si izposojajo tudi znake nedavnega poskakovanja Bitcoinov. Upoštevati je treba, da so stroški nakupa 1 BTC padli s skoraj $ 65, do $ 30, 000 maja 19 – ali čez 50% – sledi precejšen 30% bounce.

Struktura zastavic Bitcoin in njegova glavna negativna tarča. Vir: TradingView

Medtem , storitev tržne analitike Income Machine opozarja na scenarij “poskakovanja mrtvih mačk”, ki se pojavlja na trgu Bitcoin, in ugotavlja, da bi se lahko prihodnji zbori v BTC / USD soočili z omejitvami zaradi nadaljnjega pritiska prodaje blizu maja 26 najvišjih vrednosti ($ , – $ 39, območje). Priporočeno je, da trgovci zapustijo svoje bikovske pozicije blizu $ 40, 000.

Še več, družba Income Machine je tudi ugotovila, da neizpolnjevanje $ 45 , , saj bi podpora tvegala zrušitev cen Bitcoinov na $ 16, 200 – raven, ki sovpada z medvedjo zastavico . Podjetje za analitiko je izbralo $ 16 , 200 zaradi njegove zgodovinske pomembnosti kot podpora med novembrom in decembrom 2020 seja.

Bitcoin medvedji obeti, ki jih predstavlja Income Machine. Vir: TradingView

” Nasprotno pa prelomni majski 26 vzpon bi povzročil, da bi spremenili analizo in sprejeli bolj bikovite obete za BTC-USD, “so dodali analitiki Income Machine.

Pričakoval je tudi Pankaj Balani, izvršni direktor in soustanovitelj borze kripto izvedenih finančnih instrumentov Delta. podaljšana medvedja razčlenitev, če bi se cena Bitcoina zaprla pod $ 34, . Kljub temu je nekdanji uradnik UBS omejil svoj negativni cilj na $ 28, 000, 2021 najnižja raven. Povedal je Cointelegraphu:

“Trgovci bi pozorno spremljali te ravni, preden bi sprejeli kakršne koli odločilne ukrepe. Kljub temu je tveganje za bike še večje v primerjavi z Medvedi, saj je dolgoročnejše cenovno gibanje navzdol. “

Bikov obeti

Balani je še opozoril, da trenutno gibanje cen pomeni povpraševanje v $ 30, – $ 35, 000 obseg . Zato bi se lahko zamah navzgor z omenjenega območja na koncu zlomil medvedje zastavice – ki jo je Balani označil kot simetrični trikotnik – navzgor.

“BTC tvori klasični simetrični trikotnik in kakršen koli preboj / razčlenitev bo privedla do znatnega premika cen, “je dejal in dodal:

” Če se BTC razbije iz $ 40 K dokončno, prehod na $ 45 K lahko pričakujemo. “

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments