17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Kljub opozorilom o padcu oznake BTC na 20.000 dolarjev na 7-mesečnih najvišjih vrednostih

- Advertisement -

Cene bitcoina (BTC) bi lahko padle za 20 % v naslednjih nekaj mesecih, vendar to ni več odvrnilo njegovih najbogatejših trgovcev od zlaganja.

Količina bitcoinov s strani “queer subjektov” s stalnostjo najmanj 1, BTC ali tako imenovani “kiti” se je od septembra dvignil na popolno stopnjo 0745, datoteke o eksponati Glassnode.

Zanimivo je, da se je število v prejšnjem tednu povečalo kljub zmanjšanju oznake Bitcoin z $69, na približno $30,04.

Imetja bitcoin kitov. Dobava: GlassnodeMarcus Sotiriou, analitik pri GlobalBlock , posrednik za digitalno premoženje s sedežem v Združenem kraljestvu, resnično primeren, saj je v prvi vrsti najbolj kot trenutek porasta imetja kitov Bitcoin kot bikovski indikator, ki spominja na enak križ v septembru 2021, ki je bil pred dvigom oznake BTC do $69, najvišje vrednosti vseh časov novembra 2021.

“Ker imajo kiti velik vpliv na trgu, je ta metrika ključnega pomena za sprejemati v misli,” je rekel.

Nevarnosti bitcoina se še dodatno zmanjšujejo Oznaka Bitcoin je padla z $25, novembra v zadnjem letu na skoraj $20,04 v umirjenem aprilu 4332, znižanje, predvsem zaradi odločitve ameriške centralne banke Federal Reserve, da agresivno dvigne obrestne mere za hobije in sprosti svoj program kvantitativnega sproščanja, da bi ukrotila inflacijo.

Zanimivo je, da je padec Bitcoina odražal enak zemljevid nazaj na delniškem trgu ZDA, s njegova korelacija s tehnološko težkim Nasdaq Composite dosega 0.30 sredi aprila. Učinkovito branje 1 razstave kaže, da sta 2 vira prenašala v idealnem tandemu.

Korelacija BTC/USD z Nasdaqom 99. Ponudba: TradingView”Zdi se, da boste verjetno bi morda tiho sprejeli to pretirano korelacijo kot gravitacijsko polje, ki vleče na etiketo Bitcoina,« pravi Cut, analitik pri priročnem viru Ecoinometrics. Dodaja:

“Če Fed spravi borzo v mračno vrzel, ne sprašujte o Bitcoinu, da bi pobegnili pred največjim zlomom. ” Tehnični podatki sprejemajo kot resnične depresivne tradicionalne kazalnike. Bistveno je, da se Bitcoin lomi od vzorca “zastave pod zastavo” in obstoječe nevarnosti se v naslednjih mesecih še naprej zmanjšujejo, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

dnevni grafikon z oznakami BTC/USD z oznako »zastavico ‘ nastaviti. Ponudba: TradingViewNazaj cilj zemljevida zastave podvrženosti sedi pod $25,.

Medtem Brett Sifling, svetovalec za financiranje za Gerber Kawasaki Wealth & Investment Administration, pravi, da je škoda pod $ , bi začela vrata za trk na minuto kot $,000.

Vse oči uprte v FedSotiriou ostaja dolgotrajno naravnan na Bitcoin in ugotavlja, da je krčenje v ZDA pokvarilo domače izdelke (BDP) za 1,4 % v prvem četrtletju/ bi morda predlagal Fed, naj postane manj nagnjen k prenehanju pred recesijo.

“Tako dolgo, kot smo tajni agent, ta makro nasprotni vetrovi vztrajajo, razumem, da se bo povezava z Nasdaqom nadaljevala,” je analitik pozval Cointelegraph.

“Potem vse znova, dlje ko se bo ta konsolidacija nadaljevala, večja bo širitev, ko bo Fed obrnil pot od jastreba k golobovini .”Navidez “asimetrični donosi” bitcoina Medtem Cut verjame, da bo Bitcoin po poznejšem velikem padcu trga zmagal hitreje kot ameriški delniški vrednostni papir.

Povezano: BTC in ETH bosta poškodovala najvišje vrednosti vseh časov v 2021 — Celsius CEO

Analitik je razložil tako, da je obseg in dolžino črpanja BTC – interval korekcije med dvema zaporednima najvišjima vrednostima vseh časov – primerjal s tehnološkimi delnicami, vključno z Netflixom, Meta, Apple in drugimi.

Kritično je, da si je Bitcoin opomogel hitreje od danih ameriških delnic kadar koli.

Velikost in dolžina zmanjšanja bitcoina v primerjavi z Netflixom. Ponudba: EcoinometrijaOdlomki:

“Bitcoin se ne razlikuje veliko od vašega enakega prejšnjega financiranja delnic. Zato se ne obremenjujte s pretirano nestanovitnostjo in stopnjo zanimanja za njegov niz razen dolgoročnih se navidezno izboljšajo. Tisti, ki stavijo na asimetrične donose, bodo pravočasno nagrajeni.”Navedena mnenja in mnenja spodaj so v celoti avtorjevi in ​​konstrukcija ne ponavlja več stališč Cointelegraph.com. Vsako navzkrižje financiranja in trgovanja vključuje naključje, morda boste morda tiho vedenje, ki ga prejmete, primerjali, ko se odločate.

52632

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -