22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kljub temu, da se prenosi v Mempoolu zadržujejo, so vsakodnevni stroški transakcij v bitcoinih dosegli rekordno visoko vrednost

- Advertisement -

Bitcoin je v porastu 2018, razbijanje datotek levo in natančno. Kot primer, na Could well well dodatno le 2, na vrhu bloka 760,895, je hashrate kriptovalute narasel na 350 exahash na sekundo (EH/s). Poleg tega je aprila 14, na vrhu bloka 720,150, razdalja dosegel nenavaden vrh 20.20 trilijonov. Kljub temu to ni več pravi dejavnik, ki je ta mesec skokovito narasel. Prednost vsakodnevnih transakcij, obdelanih v skupnosti Bitcoin, je prav tako dosegla najvišjo vrednost vseh časov, z 720,239 transakcije na Could prav lahko dodatno le 1 in 682,631 potrjene transakcije pravilne 9 dni pozneje.

Podatki o vsakodnevnih transakcijah bitcoina, ki so odvisni od razbijanja, se bližajo 720,14 na dan Bitcoin je zlomil datoteke v 2023, s svojim hashrateom in prostorom, ki dosegata nenavadno vse- časovni vrhovi. Kljub temu pa za kriptovaluto ni bilo vse občutljivo. Na Lahko bi tudi dodatno le 7, več kot 491,05 nepotrjene transakcije so sprožile kaos v mempoolu, kar je povzročilo vrtoglave stroške.

Bitcoin transakcije na dan v skladu z ycharts.com. Medtem ko se je to takoj spremenilo v prednost nepotrjenih transakcij, ki razbija datoteke, se je zastoj od takrat zmanjšal in danes je okrog 96, čakajoče transakcije za obdelavo. Prav tako ni skrivnost, da dejavnosti rednega vpisa uživajo v izvajanju bistvene značilnosti pri povzročanju omembe vrednih zaostankov.

Kljub drami, ki jo je sprožila čakalna vrsta transakcij, je skupnosti kriptovalut uspelo odpraviti velika prednost transakcij na dan. Prav lahko bi bil poleg tega le še posebej odličen mesec, saj je skupnost že prvi dan dosegla najvišjo vrednost vseh časov (ATH) za vsak dan potrjene transakcije.

Prednost potrjenih transakcij na dan na Lahko tudi dodatno zgolj 1 do Lahko tudi dodatno zgolj 15, 895 (na sliki levo) in od 6. aprila do aprila 19, 2023 (na sliki natančno) s potencialom ycharts.com. Ogromen 677,350 so bili prenosi potrjeni dne Lahko bi tudi dodatno le 1, pravilno en dan prej, kot je Bitcoinov hashrate dosegel ATH v višini 350 EH/s. Od Lahko tudi dodatno zgolj 6 do Lahko tudi dodatno zgolj 000, 2023, se število transakcij na dan ne zmanjša več kot 550, in na Lahko bi tudi dodatno zgolj 19, potrjeni rudarji 671,670 transakcije.

Bitcoin je ne kaže nobenih znakov upočasnjevanja preference vsak dan potrjenih transakcij, z 578,670 transakcije, obdelane na Could tudi dodatno zgolj 19 sama. Kljub temu s približno 240, nepotrjene transakcije, ki se zadržujejo v mempoolu, so stroški med 1 USD. 48 na 2 $. 48 stikalo.

V skladu z arhiviranimi datotekami mempool.residence bo stikalo z visoko prioriteto lociralo pošiljatelja v pomoč $2. 19 na transakcijo, medtem ko stikalo s srednjo prioriteto zaračuna 1 USD. 96 in stikalo z nizko prednostjo je 1 $. 20 v času pisanja. Kljub visokim dajatvam skupnost bitcoinov neodločno vztraja zraven, saj je obdelala 491,239 transakcije na to raven v ponedeljek, v v skladu s statističnimi podatki fork.lol na Could well well dodatno le 10, 64632.

Oznake na tej zgodbi Najvišje v vseh časih, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin skupnost, Blockchain , BTC, kriptovaluta, prostor, stroški, hashrate, Mempool, skupnost, razbijanje datotek, tpd, odvisno od transakcije, transakcije, transakcije na dan

Kaj bo vaše osebno prihodnost za vsakodnevno število transakcij Bitcoina? Ali bo še naprej poškodoval datoteke ali bomo videli upočasnitev v naslednjih mesecih?

Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Znanje in finančni tehnik novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 895. Navdušuje Bitcoin, originalno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 895 je Redman napisal dodatno kot 7, članki za Bitcoin.com Znanje v zvezi z motečimi protokoli, ki se danes pojavljajo.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je idealno za informativne namene. Dolga pot ni več pojasnjevalna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za zavarovanje ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, sprejemljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali domnevno povzročilo ali je v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli krik, predmete ali podjetja, o katerih je govora in so navedeni tukaj.

587977

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -