19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ko rastejo donosni trezorji Yearn.Finance, projekti "pridelave" določajo meje

Ko rastejo donosni trezorji Yearn.Finance, projekti “pridelave” določajo meje

Z ogroženimi milijoni in celo milijardami dolarjev pridelovanje pridelkov v industrijskem obsegu povzroča žepe odpora, saj nekateri projekti nočejo ostati brez pleve.

V zadnjem tednu so člani ekipe iz projekta loterije PoolTogether in ponudnika likvidnostnih skladov Curve Finance predlagali načine za zmanjšanje obremenitve Yearn.Finance strategije na svojih protokolih in žetonih upravljanja. .

V nedeljskem tvitanju je soustanovitelj PoolTogether Leighton Cusak opozoril, da je Yearn postal glavni upravičenec mnogih loterij DAI protokola, kot nadzira Yearn

% vseh sredstev DAI ($ 27 milijonov USD 47 milijonov v združenju v času pisanja) in ima zato nesorazmerne možnosti za zmago.

“Na tej lestvici postane problematično, saj monopolizirajo možnosti za zmago in marginalizirajo osrednjo vrednost protokola,” je Cusak zapisal na Twitterju.

Želel sem dati nekaj konteksta na Yearn PoolTogether, saj ta tweet dobi nekaj vtisa. https://t.co/bpCUroz8NS

— Leighton Cusack (@lay 2000 lbs) junij 13, 2021

Prav tako je v današnjem predlogu za upravljanje “Charlie, ”Predstavnik glavne ekipe Curve je glasoval za odstranitev ugodnosti CRV, ki so bile dodeljene združenju alUSD. alUSD je stablecoin podjetja Alchemix, projekta, ki izdaja posojila na podlagi prihodnjega donosa iz depozitov v trezorje Yearn; Yearn trezorji pa uporabljajo stabilne kovance in druga sredstva za gojenje žetona CRV Curve.

alUSD je očitno povezan z odmetavanjem CRV iz razporeda inflacije, zato trenutno povzroča več dampinga CRV, kot bi ga imel običajni bazen. Obstaja možnost odstranitve inflacije CRV za ta sklad z glasovanjem o upravljanju, zato je predlog: https: //t.co/KGt2E9jmXi

– Curve Finance (@CurveFinance) junij 15, 2021

Oba primera projektov se zrušijo v okviru Yearn’s teža je privedla do ugibanj v družabnih medijih, da bi lahko prišlo do osebnih sovražnosti, ki bi motivirale tisto, kar je videti kot upor delničarja na protokolarni ravni (Alchemix se je odločil za uporabo Curve konkurenta Saddle za nov sintetični bazen ETH); da je Yearn morda preveč vnet s svojimi strategijami kmetovanja in odlaganja; in da bi lahko prišlo do “vladnih vojn”, ki ustvarjajo trenje v tem, kaj bi moral biti odprt ekosistem.

Videti je, da je primerjanje dinamike z “vojno” prenapihnjeno.

Z novimi vodstvenimi vojnami, ki se bodo začele med @CurveFinance, @AlchemixFi in @iearnfinance, pričakujem Oglejte si nekaj velikih korakov v mehanizmih upravljanja.

Zanima me, kdo bo prvi začel izvajati koncepte tradfi, kot so dvojni glasovalni žetoni in zamaknjeni DAO multisigs.

– Collins Belton (@collins_belton) junij 15, 2021

V intervjuju za Cointelegraph je Cusack dejal, da se je PoolTogether že dogovoril, da bo na krovu Yearn kot ponudnik obresti za loterije, nato pa bo Yearn prenehal delovati kot kit v svojih bazenih.

“Pred kratkim smo zaključili integracijo z longn in je v reviziji. To pomeni, da lahko naši nagradni skladi uporabljajo Yearn za donos. To je boljše, saj bo prineslo višji APR. To tudi pomeni, da Yearn ne bo mogel položiti v PoolTogether, saj bi to ustvarilo tvegano rekurzivno zanko, «je dejal.

Opozoril je tudi, da “Yearn obdrži 10% vseh žetonov POOL, ki jih dobi” in da so se emisije POOL zmanjšale 50% konec prejšnjega meseca.

“Zdi se mi, da so zelo koristni in pripravljeni na spremembe, da bi dosegli bolj optimalen rezultat. Na koncu razumejo, da jim naš uspeh prinaša več uspeha,” je dodal Cusak. Hrepenite po ekipi.

Prav tako je Charlie of Curve opozoril, da je predlog upravljanja prizadevanje za ublažijo rekurzivno strukturo emisij CRV, podobno kot želi PoolTogether doseči z novo ureditvijo.

“Alchemix in alUSD sta izjemna izdelka, ki delno prineseta donos s prodajo CRV, zato je skupnost poudarila točko ne sme prejeti CRV na vrhu (dvojno potapljanje). To ni sovražen predlog do Alchemixa, ampak samo način, kako ugotoviti, ali se preostali del Curve DAO tako počuti enako in ali resnično meni, da krši sistem. To nima nič skupnega s prodajo, «je dejal.

Medtem ko se zdi, da je bila bitka med kmetom in pridelki za čas zaustavljena, je Cusak dejal, da ostaja temeljni konflikt, ki bi lahko sčasoma prešel v vladni boj.

„Med protokoli, ki želijo, da vloge spodbujajo rast, in tistimi, ki želijo povečati donos, prodajajo žeton protokola.“

Čeprav se ekosistem DeFi ponaša z elegantnimi ekonomskimi zasnovami in logičnimi sistemi, pri upravljanju vroče glave včasih vodijo do konfliktov. V začetku leta sta protokol zavarovanja / kritja Cover and Yearn.Finance napovedal prenehanje združitve, ki sta jo nekatere stranke primerjale z ločitvijo.

Večkratni predstavniki se do objave niso odzvali.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments