18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ko se zanimanje za kripto znižuje, dnevne stopnje transakcij Bitcoinov strmo padajo...

Ko se zanimanje za kripto znižuje, dnevne stopnje transakcij Bitcoinov strmo padajo v dvoletne najnižje vrednosti

Podatki v verigi kažejo, da so bitcoin transakcije na dan so padle do najnižjih vrednosti, ki jih od oktobra nismo opazili 2018. Poleg tega so se provizije za bitcoin transakcije zmanjšale 93% po dotiku najvišjega zneska $ 62 na transakcijo v aprilu 2021.

Dnevna stopnja transakcij Bitcoin Potaplja 21%, podatki Google Trends kažejo, da se zanimanje od maja zmanjšuje

Medtem ko cene Bitcoin (BTC) padel na spodnjo mejo, ko se je dotaknil najvišje vrednosti nad $ 64 K na kovanec, tudi število dnevnih transakcij se je potapljalo.

Dejansko dnevne transakcije BTC strmo padajo že od prvega tedna 2021, saj statistični podatki kažejo visoko 387 K transakcij 6. januarja. Podatki s spletnega mesta bitinfocharts.com kažejo, da je število transakcij z bitcoini kon utrdil 3. junija okoli 249 K. Med prvim tednom januarja in do zdaj so dnevne transakcije padle za več kot 35%.

Statistični podatki spletnega mesta bitinfocharts.com kažejo, da so dnevne stopnje transakcij enake tako nizko kot oktobra 2018.

Statistike Fork.lol so prikazane 7. junija, mreža BTC je bila obdelana okoli 221, 624 transakcije v ponedeljek. Od februarja do aprila 14, 2021 je omrežje Bitcoin Cash (BCH) v tem časovnem obdobju preseglo dnevno stopnjo transakcij BTC verige.

Danes ima veriga BCH nižje dnevno število transakcij kot BTC, kot kaže trenutna dnevna statistika za 7. junij, ki jo je BCH obdelal 68, 973 transakcije. Transakcije BTC na dan od oktobra niso tako nizke 2018, saj so bile dnevne transakcije od takrat stalno višje.

Najvišja dnevna stopnja transakcij v BTC je le izkoristila 478 K je potrdil transakcije, medtem ko je BCH v prvem tednu septembra prekinil več kot dva milijona potrjenih transakcij na dan 2018. Poleg transakcij BTC na dan, ki se spustijo na 2018 raven, Bitcoin pristojbine so prav tako padle v zadnjih nekaj tednih.

Aprila 21, 2021 je povprečna provizija za transakcije BTC dosegla visoko $ 52. 67 na transakcijo po ycharts.com. Isti nabor podatkov ycharts kaže, da so provizije na 4 USD. 38 na transakcijo danes.

Podatki o svetovnih trendih Google za iskalno poizvedbo »bitcoin.«

Pomanjkanje zanimanja za bitcoin in kriptovalute je na splošno lahko prispevalo k temu, da se dnevne ravni transakcij znižajo na 2018 ravni. Iskalna poizvedba »bitcoin« je maja dosegla najvišjo vrednost Google Trends z oceno 100, vendar je svetovni trend iskanja padel na 52 5. junija.

Dnevne transakcije za veliko število najboljših digitalnih sredstev, vključno z BTC, ETH, DOGE, XRP, LTC in BCH, so se znatno zmanjšale. Medtem ko so transakcije XRP v prvih nekaj mesecih prevladovale nad dnevno potrjeno stopnjo Ethereuma 2021, veriga ETH je zdaj glede na potrjene dnevne transakcije pred XRP.

Kaj menite o padcu transakcij BTC 2018 ravni? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

21shares to Launch Bitcoin ETP for Institutional Investors in the UK

FBI Agent Recovers Private Key to $2.3M in Bitcoin Paid to Colonial Pipeline Hackers

Oznake v tej zgodbi

2018 ravni, BCH, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin cash, Bitcoin Transakcije, BTC, Potrjene transakcije, podatki , ETH, provizije, Googlovi trendi, LTC, onchain podatki, statistika, provizije za transakcije, transakcije, transakcije na dan, XRP, ycharts

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Google Trends, bitinfocharts.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments