15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Količina NFT se je več kot potrojila - tudi ob zrušitvi cen...

Količina NFT se je več kot potrojila – tudi ob zrušitvi cen -, saj je Meme.com zbral 5 milijonov dolarjev

Sektor NFT je zabeležil eksponentno rast, od januarja se je potrojil potrojil in ta mesec prodrl skozi tržni zlom.

2305 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

NFT volume has more than tripled — even amid price crash — as Meme.com raises $5M

Priljubljenost nezamenljivih žetonov ali NFT-jev kaže le malo znakov upočasnitve, kljub izjemnemu tržnemu zrušitvi, ki je zbrišelo več kot 1 bilijon dolarjev kripto tržne kapitalizacije. na poročilo decentraliziranega trga aplikacij DappRadar se je povprečno število prodaj NFT skoraj povečalo 300%, od 21, 480 na dan v januarju do 82, 373 maja (zaenkrat). Ta številka se je zvišala še višje, ko so se kripto cene maja začele strmo padati 12, s povečanjem prodaje na skoraj 94, 0 transakcij NFT na dan.

Zrušitev kripto trga, ki je povzročila široko paniko, saj je bilo skoraj 1 milijon posli vzvodov likvidirano, je povzročila tudi resne zastoje in pretirane provizije za transakcije v celotnem omrežju Ethereum.

Te naraščajoče pristojbine za plin niso odvrnile trgovcev NFT, saj so se mnogi obrnili na druge trge na nadomestnih verigah blokov, kot je Atomic Market na verigi blokov EOSIO. Njegov dnevni obseg transakcij 20, 270 je višji od katerega koli drugega trga NFT (razen NBA Top Shot).

Top 5 transakcij NFT Marketplace skozi čas. Vir: DappRadar

Čeprav se je število poslov povečalo, je vrednost na trgovanje je takoj udaril, ko so cene kripto začele padati. Prvi 11 v majskih dneh je bilo povprečno $ 14. 9 milijonov dnevno se je trgovalo, od takrat pa je količina padla pod 6 milijonov dolarjev na dan. Številni lastniki NFT so videti pripravljeni v tem mesecu izgubiti, saj se povprečna prodajna cena žetonov spusti z $ 180 do $ 70.

Trgovci na drobno niso edini, ki se soočajo z zahtevnimi tržnimi razmerami.

Včeraj je spletna platforma za trende Meme.com objavila, da je zbrala 5 milijonov dolarjev za novo tržnico, ki se osredotoča posebej na kriptovalute meme in NFT-je. Razvijalci Meme.com na koncu načrtujejo, da bodo ustvarili “CoinMarketCap za memetično vsebino” z grafikoni in časovnimi premicami, kjer bodo uporabniki lahko primerjali vsak meme in trend. Račun podjetja Instagram že ima 7,2 milijona privržencev

Med vlagatelje platforme so Outlier Ventures, Digital Finance Group, Morningstar, Blockhype, Spark Digital Capital, izvršni direktor mobilnega razvijalca Altitude Games Gabby Dizon in soustanovitelj Polygona Sandeep Nailwal.

Prejšnji članek„Kripto bo povzročil naslednjo finančno krizo“: šef plemenitih kovin
Naslednji članekDfinity se odziva na vprašanja glede decentralizacije in zasebnosti internetnih računalnikov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments