-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Komercialni svetovalci ponavljajo izvedljiv način, da Banka Rusije blokira kriptovalute

Komercialni svetovalci ponavljajo izvedljiv način, da Banka Rusije blokira kriptovalute

Omejitve kriptovalute Banke Rusije prek MCC na videz ne bi več vplivale na borze, ki so delovale nezakonito.

3568

Celotni pogledi

34

Popolne delnice

Industry experts reveal a possible method for Bank of Russia to block cryptoIndustry experts reveal a possible method for Bank of Russia to block crypto

Sredi stalne negotovosti glede prihodnjega modela za kriptovalute v Rusiji je ena vlada lokalne industrije razkrila izvedljiv način, da Banka Rusije blokira kriptovalute.

Andrej Mikhajlišin, izvršni direktor lokalnega zagonskega podjetja za kripto pristojbine Joys, je priznalo, da ruska centralna banka zdaj razmišlja o nekaj navideznih strategijah, da bi svojo prepoved kriptovalute ustvarila izvedljivo, je v petek poročal Forbes Russia.

Eden od pomembnih izvedljivih programov omejevanja vključuje blokiranje sredstev debetne kartice za kriptovalute ali denarnice z uporabo kod trgovskih kategorij (MCC), je priznal Mikhaylišin. V datoteki je zapisano, da je vlada postala zaupna za ta način blokiranja delavcev Banke Rusije.

Kode MCC so štirimestne številke, ki so jih poškodovali procesorji bančnih kartic, ki so podobne Visa ali Mastercard za opis najpomembnejših dejavnosti trgovca. Zajecljajmo, kripto transakcije so na splošno priznane s 6051 kodo MCC, sredstva pa na trgovine z živili zasedajo 1434 kodo MCC. Glede na datoteko bi Banka Rusije morda morda obvezovala lokalne banke, da zlahka prepovejo transakcije z 1434 Koda MCC.

Medtem ko o konceptu sposobnosti zveni, kot da se v Rusiji ne razpravlja o njem, nekateri predstavniki industrije dvomijo o učinkovitosti te vrste metodologije.

Maria Stankevich, članica ruskega odbora za uporabne znanosti in kriptoekonomijo veriženja blokov, je za Cointelegraph povedala, da bi navidezno omejitve, ki temeljijo na večinoma MCC, veljale za čiste korporacije, da bi nadaljevale državo, medtem ko ne dlje vpliva na nezakonite kriptovalute:

“Jaz sem% prepričani, da v primeru, da omejijo prenose na kriptovalute s preprostim MCC, potem bodo preprosto menjave postopoma oddaljene trg v ospredju prostora. Ostale bodo sive kripto borze, ki lahko izvirajo iz tako znanega kot napačno kodiranje, uporaba možnosti kod za transakcije.«

Stankevich je predlagal, da kazni za napačno kodiranje v storitvah, ki skrbijo za Visa, ne zadoščajo, da bi nezakonite kriptovalute prenehale delovati. Kot smo že poročali, v Rusiji obstaja več sivih kripto korporacij, ki ne uporabljajo več do 50 se nahajajo v mestu Moskva, denarnem okrožju v glavnem mestu Rusije.

Vlada. poleg tega je izrazil optimizem glede industrije kriptovalut v Rusiji in poudaril, da je Banka Rusije v resnici edini regulator, ki si prizadeva za sprejetje kriptovalut v državi:

»Vedno smo ugotavljali, da je centralna banka naklonjena kriptovaluti in želi, da bi bila prepovedana, vendar ne posredujem, da bi to morda bilo morda tudi model za Rusijo za razlog, da je centralna banka tam v manjšini.«