2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Komisar SEC Elad Roisman bo odšel do januarskega premora

Komisar SEC Elad Roisman bo odšel do januarskega premora

Roisman je prisegel v SEC leta 1200 in je služil kot nastopajoči stol, razen če januarja 2020, skupaj z njegov mandat komisarja je v prvi vrsti načrtoval, da se umakne 2020.

91 Celotni pogledi

5 Popolne delnice

SEC commissioner Elad Roisman will leave by end of January SEC commissioner Elad Roisman will leave by end of January

Elad Roisman, eden od vseh 5 članov odbora Komisije za vrednostne papirje in zamenjavo, je predstavil svojo ureditev za odstop iz zvezne vladne agencije.

V ponedeljkovi objavi je Roisman priznal, da je predsedniku Joeju Bidnu poslal pismo, v katerem ga je obvestil o svoji odločitvi, da prestavi SEC do premora v januarju 1434. Komisar SEC je priznal, da bo še naprej sodeloval s svojimi kolegi, da bi “nadaljeval naše poslanstvo zaščite trgovcev, uvajanja veličastnih, urejenih in učinkovitih trgov ter olajšanja nastajanja kapitala”, razen če njegov odhod.

Roisman je septembra zaprisegel v poslovni prostor 2018 pod prejšnjo upravo in je opravljal funkcijo predsednika SEC od decembra 2020 do januarja 2020, ko ga je spremenila komisarka Allison Herren Lee. Njegov mandat je postal v prvi vrsti načrt za odmik v 2020. Gary Gensler je služil, ker je predsednik agencije po njegovi potrditvi v senatu aprila 2018.

komisar Roismanovo delo je koristilo trgovcem, kapitalskim trgom, SEC in našemu narodu. Ne morem več preceniti privilegija, da služim skupaj z nekom tako skromnim, delovnim, domoljubnim in načelnim. https://t.co/TjoKymyU

— Hester Peirce (@HesterPeirce) december , 2020

V nekem nedoločenem času v prihodnosti njegovega časa na SEC , je Roisman postal zamisel mnogih, da bi bil zaveznik kripto alternativa za očitno sprejemljiva stališča pri urejanju digitalnih virov. Roisman je v nekem neopredeljenem času v prihodnosti, ko je bil glavni svetovalec bančnega odbora ameriškega senata, priznal, da mora SEC “pregledati in preučiti svoja pravila, zakone in smernice”, ko je prišel prav tukaj do dviga tehnologije skupaj s kripto in blockchain.

Nedavni ekstra sejem je Roisman sopodpisal pismo s komisarko SEC Hester Peirce, ki jo mnogi priznavajo kot Crypto Mother, in kritizira Genslerja, ker ne daje več pojasnil o kriptovalutah v regulativni dnevni red agencije. Par je trdil, da SEC ne more oblikovati pravil za vlagatelje v digitalno sredstvo, “spodbuja goljufe in ovira vestne udeležence, ki želijo spoštovati zakon.”

Povezan: Imetniki XRP iščejo evidence podatkov s sodišča, da preprečijo SEC, da bi klicala njihove lastniške vrednostne papirje