15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Komisija za vrednostne papirje Ontario zaduši kripto borze, Poloniex je namenjen kršenju...

Komisija za vrednostne papirje Ontario zaduši kripto borze, Poloniex je namenjen kršenju skladnosti

Komisija za vrednostne papirje Ontario (OSC) ) je v torek objavil dokumentacijo, v kateri trdi, da kripto borza s sedežem na Sejšelih, Poloniex ni uspel stopiti v stik z OSC, da bi začel razprave o skladnosti. Poloniex ustreza jurisdikciji OSC, ker trgovalna platforma upravlja trgovalne račune za prebivalce Ontarija, poročila o kršitvah in ravnanju OSC.

OSC pravi, da Poloniex ni uspel komunicirati z regulatorjem Ontarija

Po navedbah najvišjega finančnega regulatorja Ontarija je Komisija za vrednostne papirje Ontario (OSC) poslala sporočila kripto- platforme za trgovanje s sredstvi, ki državljanom Ontarija ponujajo storitve digitalne valute.

marca 29, je v pismu pisalo, da “morajo svoje poslovanje uskladiti z zakonodajo o vrednostnih papirjih v Ontariu ali se soočiti z morebitnimi regulativnimi ukrepi.” Obvestilo je tudi izmenjavalo, da morajo podjetja do aprila stopiti v stik z OSC 19, 2021 “za začetek razprav o skladnosti.”

Vendar zadnje poročilo OSC poudarja, da kripto borza s sedežem na Sejšelih Poloniex domnevno ni vzpostavila stika z regulatorjem. OSC je poudaril, da je bil ustvarjen postopek, ki ga bodo morali izvajati ponudniki storitev navideznega premoženja.

„Vzpostavljen je postopek za platforme za trgovanje s kripto premoženjem, ki svoje poslovanje uskladijo z vrednostnimi papirji Ontario pravo. Subjekti, kot je Poloniex, ki se izogibajo temu postopku skladnosti, izpostavljajo vlagatelje Ontaria nesprejemljivim tveganjem in ustvarjajo neenake pogoje v sektorju platforme za trgovanje s kriptoaktivnimi sredstvi, «dodaja poročilo.

Nobena druga borza digitalnih valut ni omenjena, OSC išče kazni proti Poloniexu

Poročilo ne omenja nobene druge borze digitalnih valut, ki bi ali drugi, ki so morda opozorili. Sodno in izvršilno osebje oddelka OSC želi, da Poloniex “trajno ali za obdobje, ki ga določi Komisija, ustavi trgovanje z vrednostnimi papirji ali izvedenimi finančnimi instrumenti.”

Poleg tega izvršba želi Poloniexu prepovedati “trajnega pridobivanja kakršnih koli vrednostnih papirjev” ali dokler OSC ni zadovoljen. Izvršilni urad regulatorja poskuša tudi prisiliti Poloniex, da:

Plačajte upravno kazen v višini največ 1 milijon USD za vsako neupoštevanje zakona o vrednostnih papirjih v Ontariju.

Zahtevano naročilo je datirano na maj 25, 2021, ki ga je opravil pravni svetovalec OSC Charlie Pettypiece. Avtor ugotavlja, da bi moral Poloniex plačati tudi stroške preiskave in vsa predlagana naročila so “primerna v javnem interesu.”

Kaj menite o nedavnem poročilu komisije za vrednostne papirje Ontario o Poloniexu in zahtevanih naročilih? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Federal Reserve Bank President Says Most Cryptocurrencies Are Worthless

Beijing's Distaste for Bitcoin Mining Spreads to Inner Mongolia, Miners Could Face a 'Social Credit Blacklist'

Oznake v tej zgodbi

skladnost s kripto, kriptovalute, izvršba, sodni spor, Ontario, regulator Ontario, vrednostni papirji Ontario, komisija za vrednostne papirje Ontario, nadzorni pas Ontario, OSC, oddelek OSC, Poloniex, Poloniex Warning, Predpisi, regulator, Sejšeli

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wik i Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments