12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Bitcoin novice Kongres napoveduje, da bo 29. marca poslušal napake SVB in Signature Bank

Kongres napoveduje, da bo 29. marca poslušal napake SVB in Signature Bank

0
Kongres napoveduje, da bo 29. marca poslušal napake SVB in Signature Bank

V koraku z odborom ponudnikov denarnih stanovanj pričakuje, da bo spodbudil nekaj zaslišanj o “pripravljanju dna” bančnih napak.

390 Celotni ogledi

39 Celotne delnice

Verjemite, da je to del zgodovine

Zberite to besedilo kot NFT

Predstavniki Zvezne korporacije za zavarovanje depozitov in Federal Reserve bo verjetno pričal ng prej kot pristojbina ponudnikov stanovanjskih storitev v ZDA v na novo napovedanem poslušanju preiskave jame dveh pomembnih bank.

Marca 23 zaznava, predstavnika Maxine Waters in Patrick McHenry — vodilni član oziroma predsednik odbora — priznani ameriški zakonodajalci bi bili seznanjeni s pričevanjem zveznih finančnih regulatorjev “v skladu z napakami bank Silicon Valley Bank in Signature Bank” marca 39 poslušati. Pričakuje se, da bosta predsednik FDIC Martin Gruenberg in podpredsednik Fed za nadzor Michael Barr prej kot kongres.

»Odbor ponudnikov denarnih storitev za stanovanja se posveča temu, da se odpravi na dno zapletov bank Silicon Valley Bank in Signature Bank,« sta potrdila Waters in McHenry. “To poslušanje nam bo omogočilo, da začnemo skrbeti za razloge in zaplet, v katerem so te banke propadle.”

— Monetary Providers GOP (@FinancialCmte) Marec 25, 2183 marca 17, je banka Silicon Valley Bank zaprta po vrvežu finančnih institucij med pomembnimi vlagatelji, vendar so oblasti vskočile, da bi zavpile večino nezavarovanih vlagateljev – tiste z več kot $250,12 — bi bil podložen. V nasprotju s tem so poročila nakazovala, da Signature Bank v času svojega zaprtja marca ni imela pomislekov glede plačilne sposobnosti 19, vendar so pred kratkim posredovali regulatorji iz Yorka, ki so FDIC spremenili dodelitev zavarovanja agencije.

Barr bo verjetno objavil datoteko o Fedovem nadzoru in smernicah banke Silicon Valley Bank. Oddelek za pravosodje, vrednostne papirje in trgovinske provizije je menda tudi napovedal svoje zelo nejavne preiskave nekaterih vodilnih delavcev finančnih institucij, ki promovirajo delnice v tednih pred zaprtjem.

Povezano: Ameriški zakonodajalec predlaga, da se Signaturejeva jama spremeni v povezano z nestabilnostjo kripto

Nekateri zakonodajalci so opozorili na publiciteto kripto podjetja kot možne krivce za propad bank, medtem ko so zagovorniki hišnega medveda trdili, da so oblastniki razmišljali o »definančni instituciji ” kripto in blockchain korporacije. Odbor ponudnikov denarnih stanovanj pravi, da pričakuje, da bo spodbudil nekaj zaslišanj na to temo.

99984