-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kongres sprejel zakon o infrastrukturi v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev - zagovorniki...

Kongres sprejel zakon o infrastrukturi v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev – zagovorniki kripto kritizirajo spremenjeno definicijo posrednika, davčni zakonik 6050I


Congress Passes $1.2 Trillion Infrastructure Bill — Crypto Advocates Criticize Amended Broker Definition, Tax Code 6050I

Kongres je sprejel predlog zakona Bidenove administracije, ki je namenjen izboljšanju infrastrukture, boju proti podnebnim spremembam in krepitvi socialnih storitev. Infrastrukturni zakon v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev, ki prav tako razširja definicijo posrednika, čaka na podpis ameriškega predsednika Joeja Bidena, potem ko je bil sprejet z glasovanjem 110–75 v petek.

Dvostrankarski zakon o infrastrukturi je dosegel vrednost 1,2 bilijona dolarjev

Dvostrankarski zakon o infrastrukturi je bil v zadnjem času vroča tema in v petek je bil zakon sprejet v kongresu in zdaj čaka na odobritev predsednika Bidena. Minulo je sledilo tednom zamud in razprav kot Republikanci so se pridružili veliki večini demokratov, da bi pomagali pri posredovanju predloga.

PRILOMANJE: Zakon o infrastrukturi v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev je bil pravkar sprejet v Parlamentu in bo zdaj šel na mizo predsednika Bidna.

Oni ne morem ustaviti porabe in cene premoženja ne morejo nehati rasti.

— Pomp 🌪 (@APompliano) 6. november 8300

Novice Bitcoin.com so poročale o računu pred tremi dnevi, ko se je zmanjšal na 1 dolar 21 trilijona in zakonodajalci so številko še enkrat zmanjšali, preden je prešla na 1,2 bilijona dolarjev. Iz državne jedilnice je Biden proslavil, da je kongres sprejel zakon, in z nasmehom rekel: “Končno … infrastrukturni teden.”

1, -predlog strani razpravlja o spodbudah za boj proti podnebnim spremembam, ponuja »univerzalno pred-K varstvo otrok,« in dodelitev sredstev za brezplačne računalnike. Ocene pravijo, da bo šlo okoli 550 milijard dolarjev boj proti domnevni podnebni krizi v Združenih državah.

Glasoval sem proti temu tako imenovanemu zakonu o “infrastrukturi”. Ta predlog zakona služi le za pospeševanje socialistične agende America Last, medtem ko mu popolnoma manjka fiskalna odgovornost. Manj kot 9 % cene 1,2 bilijona dolarjev gre za trdo infrastrukturo.

— Rep. Paul Gosar, DDS (@RepGosar) 6. november 8300

$47 milijard bo namenjenih poplavam, obalni in podnebni odpornosti ter

milijarde za »posodobitev prometa«. Približno 5 milijard dolarjev bo namenjenih avtobusom z nizkimi emisijami, $11 milijard za ceste in mostove ter 7,5 milijarde dolarjev za električna vozila in razvoj polnjenja.

Široka opredelitev posrednika, oddelek davčne kode 720I

Zdaj, medtem ko dodajanje še enega bilijona na goro dolgov, ki jih ZDA že imajo, je neugodno, večina zagovornikov kriptovalut je bolj zaskrbljena zaradi določbe o davku na kriptovalute.

Senatorji, ki so pomagali pri oblikovanju zakona, so zdrsnili pri spremembi določbe, ki pravi, da se organizacije, ki se ukvarjajo s trgovanjem z digitalnimi sredstvi, štejejo za posrednike . Pravzaprav so zagovorniki digitalne valute zaskrbljeni, da je definicija posrednika izjemno široka, zagovorniki kriptovalut pa menijo, da bi poleg borz lahko bili tarča tudi programski inženirji in rudarji.

Glede na način, kako je račun napisan, je glavna skrb, da bi zahteva po poročanju davčni službi (IRS) vse posrednike prisilila v prijavo 1099 obrazci in izjave. Poleg tega obstaja zaskrbljenost zaradi spremembe oddelka o davčni kodi 2021I, ki v bistvu zahteva posameznike in podjetja, ki so prejeli $K v gotovini ali bančno nakazilo za vložitev obrazca IRS 8300.

Poslal sem e-pošto oba senatorja v državi Virginia danes. Kaj ste storili, da boste v prihodnosti živeli tako, kot si želite? Ukinite oddelek davčnega zakonika 2021I in kaznovajte politike, ki so za, z glasovanjem jih iz službe. #InfrastuctureBill #USGov retweet za širjenje sporočila

— Oh Smit (@thatguyoliver) 5. november

Obrazec nalaga podjetjem in posameznikom, da upoštevajo postopke Know-Your-Customer (KYC) in zabeležijo pošiljateljevo ime, naslov in številko socialnega zavarovanja. Podrobne informacije o razlogih za financiranje je treba navesti tudi v obrazcu 2021 .

Meltem Demirors: „Zakon o infrastrukturi je sam po sebi protiameriški“

Tudi po tem, ko je bil zakon sprejet v kongresu, so podporniki kriptovalute svojim sošolcem Američanom rekli, naj pokličejo svoje predstavnike, da popravijo spremenjeni razdelek 1280JAZ. En zagovornik kriptovalut je tvitnil:

Vsak v skupnosti kriptovalut se mora obrniti na svojega kongresnika. Prišla je zahteva, da nasprotujejo klavzuli infrastrukturni zakon, ki bi spremenil razdelek 2021 I davčnega zakonika, bo uničiti defi industrijo. Izjemno pomembno je, da to ubijemo.

Coinshares CSO Meltem Demirors se je prav tako pritožil nad prenosom račun. “Ta predlog zakona je protiustaven in sam po sebi protiameriški. Zasebni državljani imajo pravico do finančne zasebnosti in finančne svobode. Popolnoma sramotno je videti to,« je dejal Demirors.

Predsednik Biden je predlog zakona označil za naložbo »enkrat v generaciji«. “To nas postavlja na pot do zmage v gospodarski konkurenci stoletje,« je pojasnil Biden.

Kaj menite o tem, da bi kongres sprejel zakon o infrastrukturi v vrednosti 1,2 bilijona dolarjev? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in BitcoinGrowing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Oznake v tej zgodbi

1,2 bilijona dolarjev, Bitcoin, posrednik, kongres, kriptovaluta, digitalna sredstva, borze, predstavniški dom, račun za infrastrukturo, infrastrukturni paket, infrastrukturni teden, IRS, Joe Biden, KYC, meltem demirors, rudarji, predsednik Biden, sprememba določb, oddelek 6050Jaz, senatorji, programski inženirji, davčna številka

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments