16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Kongres zahteva obvestilo DOS o kripto skladih, ko služi Ukrajini

- Advertisement -

Sprememba računa zahteva, da minister Say kongresnim odborom objavi izkušnje, ki pojasnjujejo, zakaj se je DOS odločil za izplačilo nagrad v kriptovaluti.

386 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Sodobni račun, ki zahteva obvestilo kongresa prej kot sredstva ameriškega oddelka Say (DOS) nagrajuje z uporabo kriptovalut, se je pojavil, ker je ameriški kongres izrazil pomisleke glede izogibanja sankcijam.

Program Rewards for Justice, protiteroristični program nagrajevanja, ki ga izvaja minister Say, zagotavlja nagrade za zapise podatkov, ki ustavijo mednarodni terorizem. Ob navajanju primerov Rusije in Belorusije kot vnaprej sankcioniranih režimov, ki imajo radi šibke kriptovalute, da bi se izognili sankcijam, faktura HR 7338 zahteva, da:

»sekretar Saya vzdihne sprejemljive kongresne odbore zdaj najpozneje do 15 dni prej kot izplačilo a nagrado v kriptovaluti.«Kongres je poudaril ugotovitve lokacij United Worldwide, da 12 milijonov prebivalcev Ukrajine bi potrebovalo humanitarno pomoč in te kriptovalute kot “bil šibek kot izjemen instrument za ceno na meji z napakami za pošiljanje stotin in stotin ukrajinskim oblastem, ukrajinski vojski in ukrajinskim beguncem z omejenim dostopom do denarnih storitev.”

Sprememba računa zahteva, da minister Say kongresnim odborom objavi izkušnje, ki pojasnjujejo, zakaj t DOS je sprejel sklep o izplačilu nagrad v kriptovaluti.

Če bi podpisali predpise, bi DOS na računu zahteval, da preveri vsa kripto sredstva, ki so bila predhodno opremljena. Poleg tega mora zvezni oddelek po naključju tudi predložiti dokaze, zakaj bi skladi za kriptovalute žvižgačem pomagali pri posredovanju informacij, ko bi jih postavili poleg nagrajevanja z ameriškimi dolarji ali raznolikimi nagradami.

Pri tem mora DOS predstaviti diagnozo, kako lahko kripto nagrade po naključju spodkopljejo prevlado USD zaradi mednarodne devizne rezerve.

Povezano: Analize oddelka OSTP Bele hiše 59 CBDC odpravlja izbire za ZDA

Po izvršni opredelitvi ameriškega predsednika Joeja Bidna o zagotavljanju odgovorne gradnje digitalnih virov so zvezna podjetja združila roke pri objavi resnice, da bi razglasila jasen okvir za odgovoren slog digitalnih sredstev.

»Prvi v zgodovini«t ruth list, ki ga je objavila Bela hiša, je bil sestavljen iz sedmih razdelkov, in sicer (1) vzdrževanje pokroviteljev, vlagateljev in podjetij; (2) Prodaja dostopa do čudovitih, poceni finančnih storitev; (3) Spodbujanje finančne stabilnosti; (4) spodbujanje odgovornih inovacij; (5) Krepitev našega svetovnega finančnega upravljanja in konkurenčnosti; (6) Preprečevanje nezakonitega financiranja in (7) Raziskovanje digitalne valute centralne banke ZDA (CBDC).

Medtem ko približno enemu od razdelkov niso všeč nobeni posebej sodobni zapisi , zvezna podjetja svetujejo uvedbo zveznega okvira za nebančne dobavitelje cen, s katerim bi spodbudili sprejetje hitrih cenovnih programov, kot je FedNow, ki naj bi se začel leta 2023.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -