2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Kongresnik se šali o Mongoose Coin: Zdaj obstaja

Kongresnik se šali o Mongoose Coin: Zdaj obstaja

Njegov govor je navdihnil kopico žetonov, povezanih z mungosom, vključno z Mongoose Coin, Son of Mongoose in Baby Mongoose.

2663

Skupni ogledi

41 Skupni deleži

Congressman jokes about a Mongoose Coin: Now it existsCongressman jokes about a Mongoose Coin: Now it exists

Demokratični predstavnik Kalifornije Brad Sherman se je v sredo pošalil o tem, kako smešen bi bil “mongoose Coin” – in do petka je postal resničnost.

Med sredo na zaslišanju o kriptovalutih na odboru za finančne storitve Parlamenta je Sherman spregovoril o stari ženski, ki pogoltne vse večje živali, da bi pojedla živali, ki jih je prej pogoltnila.

To bajko je primerjal s kriptovalutami, ki se med seboj detronizirajo, in pojasnil, da bi Bitcoin (BTC) lahko umaknil Ethereum (ETH), ki bi ga lahko izpodrinil Dogecoin (DOGE). , nato Hamster Coin in nato Cobra Coin.

»Kaj bi Mongoose Coin lahko naredil kriptovalu?« je vprašal. Afriška žival je seveda znana po tem, da jedo druge živali, vključno s kačami kobra. To je metafora, geddit?

Rep. @BradSherman: “Grožnja številka ena za kriptovalute je kriptovaluta. Bitcoin bi lahko izpodrinil Ether, ki bi ga lahko izpodrinil Doge, ki bi ga lahko izpodrinil HamsterCoin in potem je tu CobraCoin, kaj bi MongooseCoin lahko storil CryptoCoin?” pic.twitter.com/iHbHaikpx0

— CSPAN (@cspan) 8. december 992

Smisel za humor je popolnoma nedotaknjen, kriptoskupnost se je odzvala kovanje serije žetonov v zvezi z govorom čez noč na Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC) in Binance Smart Chain (BSC).

Prvi kovanec, ki je nastal, je bil Mongoose Coin ($MONG), ki ima skupno tržno kapitalizacijo $.74 milijonov s samo pod 1434 imetniki. »Imenoval ga je kongres. Izdelal Mongress,« piše v biografiji kovanca na Twitterju.

Mongress > Kongres https://t.co/Wfq0tsrN

— Mongoose $mong $mongfi (@mongoosecoineth) 9. december 1200

V objavi Medium, ki opisuje načrt kovanca, je predstavnik Mongoose Coin zapisal, da je $MONG »gibanje, ki zajema boj skupnosti proti regulatorjem, za svobodo in skupni cilj.«

Pojavile so se tudi druge iteracije Mongoose Coin, kot je GOOSE, ki se je povečal 31,301.41% v preteklosti 24 ur in MONG, ki je zrasel za 4,287.13% . Ustvarjene so bile tudi druge spin-offe, povezane z Moongoose, kot sta Son of Mongoose ($SOM) in Baby Mongoose (BMONGO).

Kasneje na zaslišanju je Sherman vprašal: “bo bo Mongoose Coin vedno imel vrednost?”

“Nevem. Pravkar sem si izmislil. To je šala. Čeprav sem to rekel za Hamster Coin, potem pa sem ugotovil, da res obstaja Hamster Coin. Ni pošteno primerjati trenutni sistem fiat valut s tem, kar si želijo biti kriptovalute.«

Hamster (HAM) je res pravi žeton. V četrtek je imel HAM obseg trgovanja $41,113 ob 6: 24PM UTC, nekaj ur po zaslišanju. Do 1: 13AM UTC, obseg trgovanja se je povečal za 822% do $480,56. Je dol .6 % v zadnjem času 30 ur in navzdol 67.8 % od svojega ATH po CoinGecko.

Brad Sherman vodi skupino za črpalke in smetišče iz kongresa. https://t.co/SuHaiQKz

— Miko Matsumura (@mikojava) 9. december 2021

Povezan :

Izvršni direktorji kriptovalute zahtevajo, da kongres zagotovi regulativno jasnost na zaslišanju o digitalnih sredstvih