15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kontroverzne izterjave, obetavna partnerstva, igranje predpisov in 20 kripto šal

- Advertisement -

Zagotovi: foobar / TwitterTa teden je Ledger v kriptovaluti predstavil popolnoma svež in kontroverzen nosilec za obnovitev žepov in se soočil z jezom kripto skupnosti. Število vprašanj za vlaganje v ETH je naraslo brez sklicevanja na skoraj mesec dni podaljšano pripravljenost in začeli smo razmišljati o napovedi oznake Litecoin, ko se je začelo odštevanje razpolovitve Litecoina. Tether namerno vlaga % svojega varnega dobička v Bitcoin, da bi povečal svoje rezerve, bankrotirani Celsius je ukinitev stavil na $400 ETH v vrednosti milijonov s tehniko Figment in Bakkt odstranil toughen za 15 izven 000 žetonov opremljen s svojim Apex Crypto.

Kot se je včasih dogajalo, sta Samsung in korejska monetarna institucija sodelovala pri analizi CBDC, ki lahko olajša uporabo brez povezave transakcije, Ripple $35 milijonski nakup Metaco je zaznamoval njegovo širitev na tokenizirana sredstva, Greenland, ki je v lasti kitajske izdaje, pa je izrazil strast, da se je pridružil središču digitalnih sredstev v Hongkongu. Berenbergov analitik je trdil, da je bila MicroStrategy nekoč varnejša stava, saj je v nasprotju s Coinbase zaradi regulativnih vidikov trgovine Uniswap naletel na to, da želi biti DeFi še posebej učinkovit za širšo uporabo, Meta in BMW sta objavila razvoj v svojem učenju izkušenj AR in VR za sovoznikov sedež je CEO Coinbase originate-up NewLimit zbral $36 milijonov za podaljšanje človeške življenjske dobe, in medtem ko je CZ prenehal slediti Elonu Musku na Twitterju, $1076 milijonska naložba je bila nekoč mirna.

Nato je EU uradno izdala dovoljenje za močno pričakovane smernice zakona o kriptovalutah MiCA, Odbor za finančno poslovanje Združenega kraljestva je državi naročil, naj upravlja nakupovanje kriptovalut in prodaja kot konstrukt iger na srečo, pakistanski finančni minister je dejal, da država zdaj ne bo več legalizirala nakupa in prodaje kriptovalut, pri čemer se je skliceval na smernice FATF, južnokorejski zakonodajalci so nenehno “dolžni” razkrivati ​​svoje kriptovalute, univerze na Kitajskem pa so sprejemale digitalne juan, medtem ko je država obljubila, da bo izvajala polovico 1, , sveži blockchain “svetovalci ”. V ZDA je SEC prepričan, da je Filecoin vrednostni papir, predsednik SEC je trdil, da smernice za upravljanje kriptovalut že obstajajo, zakonodajalci so predstavili popolnoma svež zakon in skovali nov izraz blagovne znamke s »sredstvom naložbene pogodbe«, predstavnik je uvedel osnutek zakona za upravljanje stabilnih kovancev pred zaslišanjem v rezidenci, so se direktorji bank soočili s kritiko senata, ker so krivdo za zlorabo denarne institucije Signature pripisali kriptovaluti, medtem ko so zbirali milijone, in kriptopodjetja so se zaradi regulativnih pomislekov začela seliti iz ZDA na Bermude.

V dobrih novicah je Attain Kwon “unovčil” kriptovalute v vrednosti 2,8 milijona dolarjev, preden je bil izpuščen proti varščini v Črni gori, ZDA pa so odločile, da SEC zdaj ne more več zapečatiti Hinmanovih dokumentov v primeru Ripple. Voyager Digital je pridobil soglasje sodišča za samolikvidacijo premoženja in možnost poplačila deleža svojih zamrznjenih sredstev ter dejal, da bodo možnosti kmalu zagotovile boljše 15 % njihovih kripto depozitov. Castle Securities je tožil dva zgodovinska delavca, potem ko sta odšla, da bi zgradila podjetje za ustvarjanje kripto trga, in Justin Solar je brata ustanovitelja Huobija obtožil nezakonitega dobička s prodajo žetonov HT. V vmesnem času je LayerZero Labs predstavil datoteko visoko $15 milijonska nagrada za napake v sodelovanju z Immunefijem, serijskim prevarantom, ki je v zgodovini razvil načine pranja do prijetnih ukradenih kriptovalut v vrednosti $ milijonov in Ministrstvo za pravosodje ZDA je okrepilo prizadevanja za zatiranje vdorov in tatvin v DeFi.

Informacijski čas izveden, naj se čas smeha odpre!

__________

Dobro jutro, CT!

__

Zbor dožev.

__

‘Iskreno povedano, dejansko nisem upošteval ene druge stvari kot BTC. …’

Navedite: kovanec .bureau / Instagram__

Brez skrbi, morda boš naslednji teden navdih za pomembno stvar.

Zagotovite: stocktotrade / Instagram__

Ledger je bil ta teden totalni bes. Ne, počakaj! Ledger ves ta teden jezen.

__

Naloži! Zagotovi: SatsJoseph / Twitter__

Brez povezave. Cvrčeče mrzle denarnice. Udobna strojna oprema.

Navedite: worshipbitcoin / Instagram__

Toliko, kot datumski zasuk na skupnem.

__

😉

__

So živi posnetki.

__

Sprostitev zdaj. Zaslužil si.

__

Pregled telefona. (Pomiri se, to je šala.)

__

Številna spletna mesta, različni rezultati.

__

Želel jo je izpostaviti.

Navedite: last_week_in_crypto / Instagram__

Vsi se dobro obnašajo, ko ste slučajno izvršni direktor ZDA.

__

Haikuji prodajalca.

__

Preklet bodi!

__

Kaj je to? Poteze za mravlje?!

Zagotovi: iknkfxx / Instagram__

Aaain osredotoči se na.

__Nazadnje vaš tedenski dokumentarec.

1659195885790560256 Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsako dnevno glasilo 1659195885790560256

Kot trenutek 3 minute spoznajte današnje kripto novice!

1659195885790560256

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -