14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Konveksni finance, ki si je lahko prizadeval za dolgoletje, so zaklenili skupno...

Konveksni finance, ki si je lahko prizadeval za dolgoletje, so zaklenili skupno milijardo dolarjev

Tako Yearn kot Convex se močno zanašata na Curve, vendar to ne pomeni nujno, da sta oba v konkurenci.

7063 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Possible Yearn rival Convex Finance passes $1 billion in total value locked

Medtem ko se večina trga vrti zaradi uničujočega umika, ki je DeFi-jevo pozorno spremljano skupno vrednost (TVL) povlekel navzdol od vseh najvišjih časov, en protokol zmanjšuje težo makra in povečuje lestvico TVL.

Podjetje Convex Finance s sedežem v Ethereumu ($ CVX) je včeraj danes zrušilo milijardo dolarjev TVL in se povzpelo na celo 1 USD. 14 milijard in na kratko poči vrh – 20 po velikosti, na DeFilama.

– Convex Finance (@ConvexFinance) 1. junija, 2021

Vodja konveksne ekipe “ c2tp “je v intervjuju za Cointelegraph povedal, da je bila ekipa preplavljena s podporo.

” Prenehali smo z obsegom podpore, ki jo je prejela naša platforma. Zelo smo hvaležni vsem, ki delijo našo vizijo. Skupnost, ki je dala besedo, je bila glavni dejavnik, ki je prispeval k temu, da je ekipa Curve podprla podporo, «so dejali.

Convex je zasnovan kot optimizator za protokol Curve, platforma, ki omogoča zamenjave podobnih sredstev, na primer med različnimi stabilkovanci ali ETH in Lido-ovim vloženim ETH. Njegov žeton CRV ima funkcijo časovne zapore, pri kateri uporabniki CRV štiri leta v zameno za veCRV vložijo CRV, kar uporabnikom omogoča, da “povečajo” nagrade za vložke v bazenih Curve.

“Zapletene stvari želimo ekstrapolirati, na primer koliko veCrv je potrebno za povečanje likvidnosti. Želimo pa biti tudi dovolj odprti, da vsem pokažemo, kaj se dogaja v zakulisju, in prednosti, ki jih ponujamo, «je dejal c2tp iz Convexovih storitev. »Poleg veCrv do likvidnostne bilance je lahko zaklepanje žetona za štiri leta velik korak za večino ljudi. Upamo, da naš sistem daje zaupanje v vrednost naših žetonov, da se boste lahko pridružili ekosistemu, medtem ko boste še vedno ostali tekoči. «

Vendar začetek ni bil brez drame. Nekateri opazovalci trdijo, da projekt Convex, ker optimizira položaje Curve, ogroža Yearn.Finance, katerega trezorji donosa so v veliki meri odvisni od Curve.

– SEM (@ 0xSEM) maj 18, 2021

Vendar pa je c2tp zavrnil to idejo in rekel, da se Yearn in Convex medsebojno pohvalita, kaj je na koncu pozitiven vsoti DeFi ekosistema:

“V resnici tega ne vidimo kot neposredno konkurenco. Obstajajo različne platforme z različnimi cilji. Veliko se lahko tudi pridobi, če se platforme integrirajo z vsako kot del večjega sistema defi. Kogar koli spodbujamo, da uporabi to, kar ponujamo, pa tudi gradi na vrhu. Defi ni zmagovalec, jemlje vse, ampak nekaj, kar postane močnejše, ko se vsi kosi prilegajo. “

Podobno je predstavnik Yearna zavrnil pojem protokolov, ki se borijo med seboj, in opozoril, da je velik del Convexove TVL pooblaščen s strani Yearn.

“To radi vidimo,” je dejal Weaver, član letne ekipe za rast Convexovega uspeha. “Mnogi v kripto preživljajo svoj čas, ko iščejo načine, kako plemena postaviti drug proti drugemu, danes pa pomanjšate in vidite 19 M dodatnih veCRV pospeševalnih trezorjev, zahvaljujoč konveksu Vprašali ste, ali je bil to napad vampirjev na Yearna. Ne vem, kaj je ravno nasprotno od tega, toda ta novi lego črpa boosti v Yearn. “

Prejšnji članekPolkadot ETP dosegel švedsko borzo
Naslednji članekTiger Brokers in Futu ponujajo storitve kripto trgovanja zunaj Kitajske

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments