24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kopičiti. Maxine Waters vloži račun za stablecoin prej kot v četrtek na domačem zaslišanju

- Advertisement -

Vir: Pixabay Kopiči. Maxine Waters uvaja osnutek zakona za urejanje stabilnih kovancev prej kot Home, ki ga posluša ta teden.

Osnutek kalifornijskega demokrata bill bi “predstavil zahteve za izdajatelje plačilnih stabilnih coinov, vrednotenje na digitalnem denarju in za številne funkcije,” v skladu z odborom obvestilo za četrtkovo poslušanje.

Predlog zakona bi prav tako zahteval, da so izdajatelji plačilnih stabilnih kovancev priljubljeni pri Federal Reserve ali naključju pri glasovnem regulatorju.

»Namreč plačilne stabilne kovance lahko pošteno izda tako čudovita bančna podružnica kot nebančna finančna družba,« v skladu z memorandumom.

Slab predlog zakona predsednice Odbora za domače denarne produkte in ponudnike bi prav tako omejil poštene družbe, kot je Fb ali Wal-Mart od izdaje svojih stabilnih kovancev, kar so poskušali izvesti v preteklosti.

To se zgodi po tem, ko je predsednik oddelka za domače denarne izdelke in ponudnike Patrick T. McHenry delal z Watersom na predlogu zakona, ki je preostalo leto z ministrstvom za finance in zveznimi rezervami, vendar ni “nekaj ocene .«

McHenry ima svoj osnutek zakona, ki ima nekaj podobnosti z Watersovim pravičnim računom, kot je zahteva po odobritvi zveznih ali glasovnih regulatorjev, vendar poleg tega “predstavlja jasnost za zavarovane depozitarne institucije, ki iščejo ponudnike, povezane z digitalnimi sredstvi,” v skladu z memorandumom.

Kaj se še dogaja ob poslušanju? Pododbor domačih denarnih produktov in ponudnikov za digitalne vire, finančno strokovno znanje in vključevanje se bo sestal v četrtek ob 9.00 ET v poslušanje z naslovom »Striking the ‘Proper’ in ‘Stablecoins:’ How Will Legislation Abet Stablecoins Unable Their Promise.«

Zakonodajalci bodo slišali od Matt Homer, šibki vladni namestnik nadzornika na oddelku za denarne izdelke in ponudnike Original York Pronounce.

Homer bo govoril o delu regulatorja v New Yorku in o čem se morajo zakonodajalci osredotočiti pri pisanju zakonodaje za urejanje stabilnih kovancev v skladu z pripravljeno pričevanje.

Popolnoma drugačna zasnova strokovnjakov za zapore in kriptovalute, ki se osredotočajo na to, zakaj na določeni stopnji poslušanja prevladuje račun s stabilnimi kovanci, v skladu s pričevanji.

»Smo v položaju – in lahko tudi pošteno – proaktivno ublažimo te nevarnosti z vzpostavitvijo regulativnega okvira zdaj, prej kot se te nevarnosti razvijejo višji in lestvica naredi nadomestek še posebej občutljiv. Pomembno je, da lahko nekateri izvajalci pametno umerjene bonitetne regulacije zmanjšajo možnost želje po spodbujanju vlade k izdajateljem stabilnih kovancev v določeni fazi stresa,« je omenil David Portilla, spremljevalec pri Davis Polk & Wardwell LLP, v svojem pripravljenem pričanje . Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačno glasilo na redni podlagi 276041

Hitro 3-minutno branje o današnjih novicah o kriptovaluti!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -