15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Korejska širitev Solane bo povečala 20 milijonov dolarjev

Korejska širitev Solane bo povečala 20 milijonov dolarjev

ROK Capital in fundacija Solana sta ustanovila Eko sklad Solana, katerega namen je sprožiti ogenj rasti v Koreji, ki temelji na verigi blokov Solana.

11104 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Korean Solana expansion gets $20 million boost

Novice, povezane s Solano, so v zadnjih mesecih zasule številne naslove. Zdi se, da je veriga blokov zdaj v Koreji usmerjena v velike korake, saj ima pomembna sredstva za okoliški ekosistem.

“Kot eden največjih kriptotrgov na svetu ima Koreja izredno visoko stopnjo sprejemanja kriptovalut,” je za Cointelegraph povedal predstavnik korejske družbe ROK Capital. “Z razširitvijo ekosistema Solane v Koreji upamo, da bomo povečali ozaveščenost in sprejetje decentraliziranih aplikacij v ekosistemu Solane ter spodbudili in inkubirali lokalne ekipe, da gradijo na Solani.”

Nov milijon dolarjev 10 milijonov Solana Eco Fund – izdelal ROK Kapital in fundacija Solana – sta zdaj na voljo za pomoč svetu rešitev, ki temeljijo na verigi blokov Solana, je bilo v četrtek objavljeno v javni izjavi za Cointelegraph. Več projektov je že prejelo sredstva, med njimi Synthetify in Symmetry.

“Poleg vbrizgavanja kapitala bo ta novi sklad zagotavljal prilagojene storitve za projekte, ki se uspešno pospešujejo v Koreji,” je povedal Brain Kang, generalni partner pri ROK Capital.

“Podjetje upa, da bo v sodelovanju s Solano zagnalo vrsto infrastrukturnih projektov, usmerjenih v Solano, vključno s tistimi, povezanimi z Web3, Defi in NFT-ji,” so sporočili iz ROK Kapital. “Poudarek bo na pospeševanju širitve Solane na korejski trg,” so še zapisali v izjavi in ​​pozneje opozorili na dodatno sodelovanje DeSpread in FactBlock.

Prej v četrtek so prišle novice o drugem prizadevanju za spodbujanje ekosistema Solane, Solverse Acceleratorju. Pobuda, ki jo podpirajo vsaj 21 podjetja, bo zagotovila mentorstvo in drugi viri v podporo projektom, ki temeljijo na omrežju Solana. V sredo je bilo tudi odprtje trga za nezamenljive žetone ali NFT, ki temelji na Solani, imenovano Metaplex.

Solanin domači kovanec, SOL, sedi v 16 na lestvici CoinMarketCap na lestvici po ceni $

. 01 na kovanec v času objave s tržno kapitalizacijo približno $ 10. 6 milijard.

Prejšnji članekVarnostna tokenizacija je lahko naslednji velik primer uporabe tehnologije veriženja blokov
Naslednji članekKaj pričakovati od konference Miami Bitcoin 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments