19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Korejske borze odstranjujejo kovance z visokim tveganjem, ker se soočajo s strogimi...

Korejske borze odstranjujejo kovance z visokim tveganjem, ker se soočajo s strogimi predpisi

Korean Exchanges Delist High-risk Coins as They Face Tough Regulations

Platforme za kripto trgovanje v Južni Koreji črtajo nekatere digitalne valute, ko se usklajujejo s strožjimi pravili v tej panogi. Trgovanje z nekaterimi visoko tveganimi kovanci je bilo v tem tednu na več korejskih borzah ustavljeno ali popolnoma ustavljeno.

Južnokorejske borze obrišejo sezname za trgovanje s tveganimi digitalnimi sredstvi

Poskušajo izpolniti strožja nova pravila Seula za sektor kriptovalut, korejske borze zdaj čistijo svoje trgovalne sezname z visoko tveganim premoženjem. Glede na poročilo Ariranga je več platform za kripto trgovanje začasno ustavilo ali končalo izmenjavo nekaterih digitalnih kovancev, hkrati pa opozorilo stranke, naj bodo previdne pri drugih valutah.

Korean Exchanges Delist High-risk Coins as They Face Tough Regulations

Od 20 izmenjave, ki so že pridobile certifikat sistema upravljanja varnosti informacij (ISMS), 11 so naredili take spremembe, je razkrila objava. Med njimi je nekaj vodilnih korejskih ponudnikov kripto izmenjave, pri čemer opaža, da je potezo obravnaval kot poskus izpolnjevanja novih zahtev za odobritev vlade.

Upbit se je doslej odločil, da bo odstranil pet digitalnih valut. – paycoin, maro, opazovalec, resol.care in quiztok od petka. Huobi Koreja je ustavila trgovanje z žetonom Huobi. In Coinbit je končal trgovanje z osmimi kriptovalutami, medtem ko je dal še eno 28 kovanci na opozorilnem seznamu, izdani za uporabnike.

Borze kriptovalut poskušajo ugoditi bankam in regulatorji v Seulu

Južnokorejske kripto borze se morajo zdaj registrirati pri Službi za finančni nadzor (FSS). Maja je vlada agencijo pooblastila za nadzor nad rastočim trgom digitalnih premoženja v državi. Za zakonito delovanje morajo trgovalne platforme svojim strankam odpreti bančne račune s pravim imenom v partnerstvu z lokalnimi bankami.

Korejske finančne institucije pa se niso želele vključiti v kripto prostor. Pred kratkim poročajo, da le štiri kripto borze – Upbit, Bithumb, Coinone in Korbit – trenutno sodelujejo s komercialnimi bankami za uvedbo sistema računov s pravim imenom.

Korean Exchanges Delist High-risk Coins as They Face Tough Regulations

Glavne bančne skupine, kot je Hana, so se odločile, da ne bodo izdale računov s pravim imenom kripto trgovanje. K Bank, ki na Upbitu odpira račune za kripto trgovce, je izrazila dvome, ali naj to počne še naprej. Njeno vodstvo pretehta izkupiček od trgovanja s tveganji, kot so grožnje z vdorom in nezakoniti skladi.

Korejska komisija za finančne storitve (FSC) je aprila opozorila, da je približno 200 domače platforme bi lahko zaprli po novih predpisih, ki jih je treba izvršena septembra. Številne manjše borze ne izpolnjujejo zahtev za registracijo, saj banke ostajajo zaskrbljene, da bi lahko bile odgovorne za kazniva dejanja pranja denarja, povezana s transakcijami s kriptovalutami.

Kaj menite o umiku tveganih kovancev s kripto borz v Južni Koreji? Delite svoje misli o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Persian Gulf Island to Become Crypto Exchange Hub, Iran Minister Proposes

Defi Derivatives Exchange Dydx Raises $65 Million - Project Plans to 'Launch a Mobile Application'

Oznake v ta zgodba

banke, kovanci, kriptovalute, kripto valute, seznam, odstranitev s seznama, borze, FSC, FSS, hana, visoko tveganje, Huobi, banka K, korejske, korejske borze, predpisi, pravila, Seul, Južna Koreja, južnokorejska, trgovanje, upbit , opozorilni seznam

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen i samo za informacijske namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments