0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Korejski državni uslužbenec s 'pretirano oceno' je bil ujet pri trgovanju z DOGE za obdobje skupščine ključa

- Advertisement -

Vir: Kanchanara/UnsplashJužnokorejski javni uslužbenec z »visokim položajem« je bil ujet, ko je na svojem mobilnem telefonu iskal dogecoin (DOGE) – prej ali slej na najpomembnejšem sestanku lokalnih oblasti.

Novinarji medijske hiše News1 so posneli fotografijo zakonitega – višjega revizorja v uspešni provinci Gyeonggi. Revizor se je spremenil v prepoznavnega najboljšega s svojim priimkom Ahn. Incident je zajel prostor na plenarnem zasedanju mestnega sveta Bucheon v provinci Gyeonggi.

Cene DOGE v zadnjih 24 ur. (Vir: CoinMarketCap) Svet je bil sklican novembra zjutraj , da bi slišal na tone zgodb o “pogajalski ekipi” in “občinskih uprave« govore o proračunskih zadevah. Te govore so imeli višji svetniki. Sledila jim je predstavitev mestnega župana Cho Yong-ika, ki se je spremenila v obrise izčrpnega tiska mesta 104 sredstev.

Toda novice so videle, da je bil Ahnov um videti, kot da bi morda morda dobro dirkal skozi sestanek. Mediji so zapisali, da se je Ahn spremenil v “ne more slišati na plenarnem zasedanju” in “velikokrat” dostopal do aplikacije za nakupovanje in prodajo kriptovalut.

DOGE Trading: dodatno pritegne pozornost kot politika?Ekipa News1 je posnela sliko Ahn in njegov celični pokrov za čas sestanka. Obtožba mu razkriva uporabo “dvigovalnega kovanca”, značilnega za domačo alternativno kripto platformo. Poleg tega se zdi, da bi Ahn na fotografiji primerjal cene DOGE s fiat KRW, Tether (USDT) in Bitcoin (BTC).

Ko je bil soočen z dokazi glasnikov, se je Ahn “vztrajno opravičeval, ker zdaj ni pripravljen poslušati v času plenarnega zasedanja.”

Spremenil se je v dodatno citiranega, ko se je opravičil za “raznovrstne zadeve” v času seje.

Mestni zakonit, v vmesnem času, spremenjeno v citirano z izjavo:

»Prevzemamo to zadevo resno. Sposobni smo raziskati razmere in ohraniti krivo pot gibanja.”

Čas incidenta morda tudi zdaj ne bi bil veliko hujši za Ahna. Njegova letna pogodba naj bi potekla naslednji mesec. In News1 je poročal, da je Ahn upal, da bo dobil podaljšanje na avditornem sestanku, ki bo pozneje ta mesec.

Zadnji teden, južnokorejsko sodišče neizkušen osvetlil zaplembo 104 milijonov $ Danielu Shinu, soustanovitelju Terraform Labs. Tožilci pojasnjujejo, da je Shin zaslužil denar s prodajo imetja LUNC prej, kot bi morda verjetno razbil založbo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -