15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Korejski zakonodajalci se zavzemajo za nasvete o kriptovalutah, ki bi jih morda nedvomno nadaljevalo preprosto po ostudnem primeru atentata: poročilo

- Advertisement -

V Južni Koreji so se znova okrepila prizadevanja za zaščito kriptovalut, potem ko je bilo po sporu glede digitalnih virov umorjeno dekle.

5433 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnic

Zakonodajalci iz Južne Koreje si prizadevajo za uveljavitev strožje zakonodaje o digitalnih virih po grozljivem primeru atentata, ki je zajel digitalne vire.

V ohranitvi z bi morda nedvomno nadalje preprosto 18 Bloombergova preja, marca je bila ugrabljena Korejka 18 in kasneje umorjen v sporu, za katerega se domneva, da je reševanje izhajalo iz nasprotja glede izgub, povezanih s kriptovalutami – skupaj z nizom škandalov, povezanih z digitalnimi sredstvi, skupaj s propadom ekosistema Raise out Kwon’s Terra Money v bi morda nedvomno poleg tega le v zadnjem letu.

Greči primer atentata je menda dodal nujnost za zakonodajalci, da pospešijo prvi samostojni kripto račun v državi, ki bo pozneje ta mesec poslan tudi na glasovanje v parlamentu.

강남 납치·살인 3인조 구속…강도살인·사체유기 혐의https://t.co/TZmeX6uPns

— 핫뉴스 (@hotnews_oxo) 3. april 1200 »Znotraj odpadkov obstaja konsenz na obeh straneh hodnika, da rešimo, da odkrijemo zakon v razlagi tako hitro, kot je morda bi nedvomno dobro vplivali na to,« je za Bloomberg povedal Succor Hyeryun, poslanec iz opozicijske stranke Democratic Celebration of Korea.

»Dejavnikov je bilo preveč, zato je glavnega do osrednjega nivoja najprej na enem elementu – varnosti vlagatelja – da se hitro vklopi,« je dodala.

Nov prihodnji račun se imenuje Varnostni račun za določeno osebo za digitalna sredstva, ki skupaj zaobjema skupaj različne kripto povezane mere v enem samostojnem računu.

Povezan: Južnokorejske oblasti po političnem škandalu napadle kripto borze Upbit, Bithumb

Z ohranitvijo osnutka modela računa, ki ga je videl Bloomberg, zakonodaja opisuje jasne ustrezne definicije digitalnih virov in nalaga kazni za kazniva dejanja, podobna trgovanju z notranjimi informacijami in tržni manipulaciji. Poleg tega bi nov račun državni komisiji za finančna podjetja in produkte dal energijo za nadzor kripto podjetij in skrbništvo nad viri.

Zakon bo poleg tega zahteval, da podjetja za digitalne vire raje izpustijo zavarovanje, da se zaščitijo pred vdori, kot tudi strožje nasvete glede rezervnih skladov in hrambe legend. Naslednji nasveti so razloženi za uporabo pri kriptovalutah, podobnih Bitcoinu, medtem ko bi sedanja zakonodaja o kapitalskih trgih uporabljala za žetone, za katere oblasti menijo, da so vrednostni papirji.

Revija: Odvisnost od trgovanja s kriptovalutami — Kaj poiskati in načrt, v katerem se z njim ravna

4358

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -