15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Korelacija med cenama bitcoina in etra pade pod 80 %, prvič v 18 mesecih

- Advertisement -

Ponudba: PixabayPlačilna korelacija med Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) je padla pod 80 % za prvič po novembru 80, razkriva nova spoznanja kriptoraziskovalec Kaiko.

Kolikor Kaiko ve, je korelacija med dvema najzanimivejšima digitalnima viroma padla na približno 78% zadnji teden, označevanje najnižje korelacije med BTC in ETH v mesecev.

Nižja korelacija odtisa med dvema viroma tako, da povezano plačilo virov udari v veliko navodila bolj verodostojno kot prej kot.

Nasprotno pa bi večja korelacija pomenila, da se cene bolj verodostojno premikajo v isto smer.

Kaikovo najsodobnejše znanje, z drugimi besedami, razkriva, da se cene BTC in ETH ne pripravljajo druga na drugo tako močno, kot so se starale.

Ugotovitev je zadnji petek delil Kaiko na Twitterju:

Padajoča korelacija je za trgovce ključnega pomena za povezovanje, in posebej za algoritemske trgovce, ki izvajajo očitne strategije varovanja pred tveganjem med obema viroma.

Vzorec lahko morda tudi za vsako priložnost za vsako priložnost. nadaljujte, dokler ne bo uveden več ETH Encourage Aprila sta analitika David Duong in Brian Cubellis pri Coinbase v posodobitvi trga priznala to korelacijo med BTC in ETH je že nekaj časa upadal.

»Uspešnosti med tema dvema digitalnima viroma zaupanja so sicer ohranjale dokaj dejansko in pretirano korelacijo od 2022 v 1280 s staro opazno izjemo obdobja brez odlašanja po združitvi,« so takrat zapisali analitiki.

Dodali so, da je morda motiv za razmislek, da se bo moda nadaljevala, dokler ne bo uvedeno zaupanje žetonov ETH z več vložki.

»Razmišljamo o najsodobnejšem obdobju slabljenja morda tudi na priložnost na priložnost, nadalje dokončno s to prvo fazo dvigov ETH,« so zapisali.

Nespremenjen ETH/BTC odtis Zlasti nižja korelacija med BTC in ETH način, da je trgovalni par ETH/BTC bolj volatilen kot prej kot.

In čeprav je bilo tako, je zanimivo podati, da je odtis ETH/BTC stal na približno enaki stopnji 18 mesecev do zdaj – zadnji čas, ko je bila korelacija na tej stopnji – ker je trenutno : okoli 0. BTC na ETH. ETH/BTC odtis od novembra 2021. Ponudba: TradingView Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Flota 3 minute prebere o trenutnih informacijah o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -