16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Koristni premiki: LEO dosega 1-tedenski pretiran skok, ATOM se odbije od najbolj priljubljenih padcev

- Advertisement -

UNUS SED LEO se je povečal na v četrtek dosegel enotedensko najvišjo vrednost, ko so se cene po tridnevnem padcu ponovno povečale. Toda kateri koli drugi žeton, ki se je v današnji seji odbil, je postal cosmos, ki se je po petih zaporednih dneh padcev povzpel bolje. Na splošno so kripto trgi padli za 1. 00% od pisanja.

UNUS SED LEO (LEO) UNUS SED LEO (LEO) se je v četrtek po treh zaporednih dneh ponovno okrepil znižanja najnižjih vrednosti.

Po dnu 4 $.59 se je v sredo LEO/USD dvignil na višino 5 USD znotraj dneva. 30 v današnji seji.

Vendar je četrtkov porast prišel, ko so biki LEO bolje potisnili cene po hitrejšem preboju 4 USD.80 pork up level.

LEO/USD – dnevni grafikon Višina tega dne je najvišja raven, ki jo je žeton dosegel v zadnjem tednu, in je izpeljana, ko je bila zgornja meja prebita za dolžino indeksa relativne moči (RSI).

Od pisanja je 13-dnevni RSI sledi pri 51.28, po prenosu pred stopnjo odpornosti 48..

Če se mora ta zagon nadaljevati ves teden, bodo biki verjetno preučevali izstop iz sferične ravni oznake 5 $. 23, ki je v zgodovini deloval kot zgornja meja .

Cosmos (ATOM) Po petih zaporednih dneh padcev, cosmos ( ATOM) se je v četrtek izboljšal, ker se je tudi žeton odbil.

ATOM/USD je dosegel višino $15.61 v tem dnevu seji, saj so biki zavrnili preboj ključne stopnje navzgor.

Medvedje razpoloženje je ogrozilo ATOM s cenami pri $15.23 v sredo, vendar so trgovci to videli kot možnost, da ohranijo zaustavitev padca.

ATOM/USD – dnevni grafikon V petek, 9. septembra, je postalo povsem dokončno, da je cosmos začel kupovati in prodajati po štirimesečni najvišji vrednosti $ 15.23, in zdi se, da nekateri neomajni menijo, da so pred nami dodatni vrhovi.

V času izpostavljanja moč oznake ostaja vmes med prekupljenim in preprodanim, sledenje do neke mere 59..

Zgornja meja je 51., in bi se lahko naključno na naključje samo ta raven prekinila smo v položaju, da verjetno pričakujemo, da bo več bikov ponovno vstopilo na trg.

Registrirajte svoj elektronska pošta tukaj, da pridobite tedenske posodobitve ocene etiket, poslane v vaš nabiralnik:

Ali se bo Cosmos ta teden še naprej vzpenjal in spodbujal proti zadnjim višinam? Navedite svoje predloge v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša eklektiko ravni iskanja do ocene trga, je prej postal direktor borznega posredništva in izobraževalec maloprodaje nakupa in prodaje. V času točke nastopa kot komentator pri vseh raznolikih tečajih sredstev, vključno s kripto, delnicami in deviznimi tečaji.
Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je izključno za informativne namene. To ni več ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za ohranitev ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, pooblaščenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali ne, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori naveden tukaj.

2115786854

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -