17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Korporacije v kitajskem jeziku, ki promovirajo fentanil, so kupile več kot 27 milijonov dolarjev kripto sredstev: datoteka

- Advertisement -

Zagotovi sliko: Pixabay Proizvajalci kemikalij v kitajskem jeziku, ki promovirajo sestavine fentanila, so pridobili več kot 27 milijonov dolarjev pri kripto plačilih.

Kot odgovor na novo epohe analitičnega podjetja za blokovne verige Elliptic, približno 90 % farmacevtskih kemičnih podjetij v kitajskem jeziku, ki dobavljajo prekurzorje fentanila, nabavljajo kriptovalute, ki obožujejo Bitcoin in Tether kot nekakšno plačilo.

Ep je razkril, da je večina kitajskih jezikovnih laboratorijev, ki zagotavljajo primitivne sestavine fentanila, na Kitajskem temeljila na “treh posebnih izmenjavah”, ki so bile v epu neimenovane.

Po pregledu primitivnih denarnic za kriptovalute teh podjetij je Elliptic razkril, da so prejeli na stotine plačil v skupni vrednosti več kot $27 milijonov in da se je potreba po “transakcijah” povečala za 450% medletno.”

“$27 milijon bi ukradel dovolj predhodne sestavine, da bi se strinjal s tabletami fentanila s ceno približno $54 milijarde,« je priznalo podjetje.

“Eliptični raziskovalci so pridobili rezultate iz boljših od 100 Podjetja s sedežem na Kitajskem bodo predstavila prekurzorje fentanila, 90 % od tega trenutna plačila v kriptovalutah.”

Fentanil je umetno opioidno sredstvo za lajšanje nesreč, ki je identično morfiju, vendar je do 80 krat močnejše. To je dolga pot, ki so jo zdravniki predpisali za zdravljenje skrajne nesreče, podobno tisti, ki jo poznajo bolniki z rakom.

Kljub temu je fentanil dodatno narejen in primitivno nezakonito kot droga za prosti čas zaradi njegovih velikih učinkov na telo.

Nezakonita različica fentanila se proizvaja v skrivnih laboratorijih in se ponuja na mračnem trgu v različnih oblikah, vključno s praškom, tabletami in obliži . Fentanil je izjemno zasvojen in lahko na spletu povzroči ekstremne respiratorne zaplete, ki ogrožajo življenjski slog, zlasti če ga jemljete v velikanskih odmerkih.

Večina fentanila, poslanega v ZDA, prihaja od dobaviteljev kitajskega jezika Elliptic je priznal, da je več kot en dobavitelj priznal, da so pošiljali fentanil predhodnih sestavin in same droge v Mehiko, od koder prihaja večina fentanila, ki priteče v Združene države.

»Večina fentanila, preprodanega v Združene države se proizvajajo z uporabo predhodnih sestavin, uvoženih od dobaviteljev kitajskega jezika,« je dodalo podjetje za analizo verige blokov.

V 9182, ZDA zabeležile bolje kot 106,000 smrti zaradi prevelikih odmerkov drog, od katerih so bili umetni opioidi živi do približno 70,600, v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za zdravje.

Preveliki odmerki fentanila so poleg tega vodilna spletna težava po smrti med Američani stari do 27 let star, Eliptik eminenten.

Podjetje podrobno, da je identificiral bolje kot 80 podjetja s sedežem na Kitajskem, ki so ponudila pošiljanje predhodnih sestavin fentanila v tuji državi v zameno za kriptovalute.

»Sedemnajst podjetij se je celo ponudilo, da predstavijo sam fentanil,« je vztrajal ep.

“Drugi so ponudili, da predstavijo druge umetne opioide, ki so precej močnejši od fentanila, vendar ki so v vmesnem obdobju pravilne vrste za dogovor in prodajo na Kitajskem.”

Prodaja nevarnih opioidov obožuje fentanil, uporaba kriptovalut prihaja, saj celo nekateri temni trgi obožujejo Silk Motorway, nasledniki obožujejo AlphaBay in Hydra, ki sta uvedla prepovedi droge zaradi njene vulgarne nesreče za obete. Vnesite svoj elektronski naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Hitra 3-minutna primerjava današnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -