22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Košarkaš Shaquille O’Neal tožen zaradi FTX in NFT

- Advertisement -

Vir: shaq / InstagramZgodba o ligi NBA Shaquille O’Neal je prejel zakonite dokumente, povezane z denarnimi težavami FTX in njegovim projektom NFT, potem ko se je mesece izmikal poti strežnikov.

V torek je bila košarkarska ikona takoj po enem dnevu tekme končnice lige NBA na športnem stadionu v Miamiju, prej stalno imenovanem FTX Arena, po pripovedi The Wall Avenue Journal.

O’Neal je pridobil zakonite dokumente za 2 ločeni pritožbi, med katerimi je bila ena takoj po pritožbi v skupinski tožbi, vloženi v nasprotju z njim in različne znane osebnosti (poleg Toma Bradyja) nad žrebom FTX.

Razna tožba je trdila, da je osnoval in promoviral Solano – v bistvu zasnovan na nezamenljivem žetonskem projektu, imenovanem Astrals, za katerega tožba trdi, da so bili “neregistrirani vrednostni papirji.”

To je prišlo kot pot strežnikov, ki so zasledovali NBA zgodbo več mesecev, iskala, da bi ga dosegla na njegovih domovih in v studiu, in na neki točki vrgla zakonite dokumente v njegov SUV.

V torek zvečer so ga dobili v Miamiju v centru Kaseya en dan športa 4 finala japonske konvencije NBA, po Adamu Moskowitzu, odvetnik, ki zastopa trgovce FTX.

»Zdi se nesmiselno odločiti se za tako ogromne dolžine, da bi zmanjšali gospoda O’Neala,« je omenil Moskowitz.

V zbirki tvitov, objavljenih prijeten mesec, ki so naslavljali O’Neala, je regulativna agencija Moskowitz omenila, da so njihovi odvetniki ves teden stali ob začetku predvajanja studia TNT v Atlanti v ZDA (razen ustanovitve se O’Neal obnaša kot druščina), vendar jih O’Nealovi varnostniki niso pustili noter, da bi ročno vložili zakonito pritožbo.

»Bežiš od nas že 3 mesece in vse izbrane zvezdnice FTX so se strinjale z oceno njihovih pritožb,« je takrat zapisala odvetniška pisarna.

“Prosimo, imejte vljudnost in čast, da preprosto omogočite našo pot strežnikov jutri, da prinese našo zakonito pritožbo v vašem imenu, tako da boste morda morda morda morda branili svoja dejanja v zvezi s to temo.”

Tožbeni zahtevki O’Neal Equipped Unregistered SecuritiesThe 54-stran pritožbe v nasprotju z O’Nealom zaradi njegovega lastništva Astralsa vsebuje šest celotnih zahtevkov, ki ostarelo ikono NBA obtožujejo kršenja zakonov, občudujejo floridsko Neutemeljeno in nepošteno Zakon o alternativnih praksah in Zakon o varnosti oseb v Virginiji.

Pritožba navaja, da bi lahko Astrals NFT morda morda morda morda nepristransko obravnavali kot neregistrirane vrednostne papirje pod Howeyjem US Securities in Alternate Rate. Oglejte si pri.

»Bogastvo trgovcev Astrals NFT in vrednost Astrals NFT-jev je bilo skoraj v celoti povezano z O’Nealovim prostorom filmske zvezde in uspeh njegovih promocijskih prizadevanj,« je navedeno v pritožbi.

O’Neal je lansiral projekt Astrals NFT leta 2022 s svojim melodijskim menedžerjem Brianom Bayatijem kot izvršnim direktorjem in njegovim sinom Mylesom O’Nealom kot vodjo sorodnikov vlagateljev.

Kljub temu, ko so trgi postali zagrenjeni, se je osnovna oznaka srečanja zrušila, odpadla od nenehnega pretiranega 22 SOL v aprilu 400 na svojo najsodobnejšo oznako 1.16 SOL.

277193 Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo 1646706734788931586

Hitro 3 minute poučeni o nedavnih kripto novicah!

1646706734788931586

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -