22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kovanec SHROOMS se v 24 urah dvigne za 70.000 % in yPredict je orodje za pregled trga, ki vam lahko pomaga rešiti naslednjo kripto, ki bo eksplodirala

- Advertisement -

Pixabay / SergeiTokmakovMedtem ko kripto trgi še naprej preplavljajo mrzlico meme coinov in kljubujejo pričakovanjem o bližajočem se premoru v sezoni memejev, je $SHROOMS v bistvu najsodobnejši kovanec, ki je poskočil v nebo.

V osupljivi +43,% na luno, milijonarji so bili narejeni v nekaj urah v v bistvu najsodobnejšem vrvežu, ki bi lahko koristil.

Zdaj v agresivnem kaskadnega retracementa, je očitno, da so zgodnji podporniki stabilni pri svojem dobičku.

DEXTools / SHROOMS USDVsekakor, kljub mizerni likvidnosti $179k, $SHROOMS količina trgovanja je narasla na neverjetnih 5 $.70m v prejšnjem 24 ure.

To dvigne tržno kapitalizacijo $SHROOMS na skromnih 1$.24m nakazujem, da bi bil verjetno dobro dobro dobro tudi počitek pomemben prostor za odnose, če je $SHROOMS pripravljen na konsolidacijo na prekomerni stopnji okrepitve.

Z vzhajajočim plemenom 1,400 imetnikov in več 1920 transakcij v odpiralni čas 07 pojavi se $SHROOMS biti v bistvu najsodobnejši meme kovanec pump and dump.

Odkrijte, kako zgodaj pridobiti Meme Coin Moonshots? Z milijonarji, ki so postali v uvodnih minutah lansiranja kovancev meme, ko pogumni raziskovalci DEX vidijo skrite drage kamne, pripravljene, da eksplodirajo navzgor – mnogi se sprašujejo, kako lahko zgodaj pridobite na fotografijah lune meme kovancev?

Vsaj na ravni, ki ste jo videli, ste videli +24,000% oznaka – možno je, da je nekaj časa preveč ohlapno za preslikavo prevladujočega zaslužka, zaradi česar ste nepokriti odlagališča slabosti sposobnosti.

Eden najbolj očitnih korakov, ki jih verjetno raje preslikate, se prepričajte, da vlagate v najbolj priročne in najboljše visokokakovostne meme kovance (in se malo odmaknite od tega, da bi vas potegnili za preprogo!) so:

Preverite pogodbo o obliki ladje meme kovanca z uporabo detektorja Honeypot (kar zagotavlja, da boste verjetno lahko napredovali in zaklenili nove naučene koristne lastnosti). Preverite financiranje denarnic uvajalcev (reševanje v zvezi s transakcijami žepov za uvajanje pred zagonom, v idealnem primeru iskanje žepov za “prirezovanje”, pri kateri sta v bistvu najbolj priročni transakciji pridobitev ETH in uvedba pogodbenega naslova shipshape). Preverite, ali je pogodbeni naslov potrjen (to bi bilo morda dobro občasno dokončati na Etherscan). Preverite, ali je bila likvidnost kovancev meme zaklenjena (bistveno je, da preverite, ali so LP-ji zaklenjeni, da se prepričate, da boste verjetno lahko celotno poznejšo prodajo kovancev). Preverite, ali ima misija meme kovanec zabavno spletno mesto, zgodbo na Twitterju, Telegram in medij ( večja kot je prisotnost v družabnih omrežjih, manjša je verjetnost, da vas bodo potegnili za preprogo). Dvakrat preverite, ali ima žeton vsak nakup in prodajo ali ne (z uporabo orodij, ki videoposnetke prikazujejo transakcije DEX, da se nekoliko oddaljite od honey pots). Preverite imetnike žetonov (če velikanske količine ponudbe drži nekaj denarnic, lahko to privede celo do seizmičnega dampinga). Preverite prednostne in promocijske stroške (če so stroški transakcije za uvajalca povišani kot 000% ukradti nekaj oddaljenosti od). Če sledite tem korakom, lahko verjetno uničite uspešno raziskano ugotovitev, zakaj je meme kovanec zakonit, kljub temu pa bi za izvedbo teh testov potrebovali globino kripto potovanja in poznavanje naprednih orodij DEX .

Vstopite v prihodnost kripto Preglejte: yPredictVir / yPredictMeni na naslednji eksploziv meme kovanec z nikoli videnim odgovorom, ki trgovcem na drobno prinaša zanesljivo kripto diagnozo.

yPredict ($YPRED), AI- podjetje, ki uporablja kripto signale, ni več najbolj priročno preseglo bankovca v višini 1 milijona dolarjev v svoji tekoči kampanji zbiranja sredstev, kljub temu pa se lahko pripravlja na uvedbo svoje revolucionarne platforme, ki lahko opolnomoči trgovce, ki jih obožujejo nikoli naprej.

Ste pripravljeni zamenjati oboževanje uspešnega kapitalista?Vir / yPredictyPredict-ova najsodobnejša delovna tehnologija umetne inteligence in elementi za predvidevanje predstavljajo pregledna prednost na dinamičnem kripto trgu.

Z obdelavo ogromnih količin informacij in prepoznavanjem trendov sposobnosti vam platforma yPredict omogoča dostop do enakega stopnja podrobne diagnoze in dojemanja, v katerem uživajo vrhunski udeleženci na trgu. Z nenehno predprodajo žetonov $YPRED je prehod v to transformativno trgovalne platforme, bi verjetno bili dobro dobro tudi poleg tega polovica naslednjega velikanskega skoka v kripto trgovanju.

Predprodaja, zaenkrat ki je v fazi 5, je že zbral več kot 1 milijon $ in je takoj pred 6. stopnjo.

Zaradi razvoja stopenj bo oznaka žetona dvignila – iz nedavne oznake $0. na $0.10 v naslednjih treh fazah.

Žeton $YPRED bo mogoče kotirati na različnih borzah kriptovalut v tretjem četrtletju ob oznaka $0.07 .

Poleg tega yPredict organizira tržnico, kjer lahko svetovalci označujejo zaslužke s ponudbo svojih manekenskih napovedi ali se informacije učijo kot trgovalni signali.

Žeton $YPRED ni eleganten prehod do platforme yPredict; ali pa ni več oznaka za mesečne posnetke.

Kaj je dodatnega? Imetniki lahko označijo pasivne dobičke tako, da zastavijo svoje žetone in prejmejo del stroškov naročnine, ki jih plačajo stranke, s čimer spodbudijo dolgoročne naložbe in zmanjšajo promocijski pritisk, ki je na voljo na trgu.

Ta trenutek bodite polovica revolucije v kripto trgovanju – pridobite svoje žetone $YPRED zdaj in stopite v čim bolj življenjski diagram naprej za kripto trgovanje, ki ga poganja AI.

Zgrabi $YPRED tukaj

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne dnevne e-novice 275798

Prehodno 3-minutno reševanje o pravih informacijah o kriptovalutah tega trenutka!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -