22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kovanec yPredict beleži ogromen porast – poznejši eksploziven kovanec po uspehu Ordinal Pepe (OPEPE)

- Advertisement -

yPredict je kripto platforma, podprta z zmožnostmi umetne inteligence, ki ponuja vpoglede za trgovce in analitike na kripto trgu . V zadnjem času je izvorni žeton platforme, YPRED, dosegel mejnik v predprodaji 1,7 milijona dolarjev, kar ga uvršča med najhitreje prodajane kriptovalute v 115069.Njegova uporabnost, ki temelji na razvitih sposobnostih, je njegova izstopajoča lastnost, ki bo optimistično spodbujala ustreznost premika naprej. Na kripto trg resno vplivajo kiti in institucionalni navdušeni igralci iger, ki se strinjajo s tržnimi dejanji. Vendar pa razvite zmožnosti umetne inteligence yPredict izravnajo odstotke za posamezne trgovce, da ustvarijo zaslužek.

yPredict predstavlja analitično čakanje naplatforma yPredict je dobro zaokroženo orodje za poglobljeno kripto diagnozo in donosne trike.

Zagotavlja kripto analitiko potrebe po mreži, ki je enakovredna identifikaciji vzorcev na grafikonu, priporočilom tehničnih indikatorjev in napovedim znamk, ki jih poganja AI.

Ti instrumenti oskrbujejo trgovce na platformi prednost pred institucionalnimi navdušenimi igralci, ki upravljajo trg. Prav tako lahko uporabniki vstopijo v različne vidike, enakovredne socialnemu nakupovanju in prodaji, ki neizkušenim osebam omogočajo lahek zaslužek z interakcijo z izjemno usposobljenimi trgovci in kopiranjem njihovih programov. Zanimivo je, da se zdi, da je yPredict zavezan nagrajevanju svojih uporabnikov za privabljanje k dejavnostim na njegovi platformi. Zagotavlja mehanizem Be taught-to-Carry (L2E), ki uporabnikom omogoča sprejemanje nagrad za privabljanje z akademskimi ponudbami. Žetoni YPRED so nagrade, stare na neki točki ekosistema. Poleg tega zagotavlja popolnoma pripravljen trg, na katerem lahko graditelji na njegovi platformi zagotovijo napovedi modela ali opozorila o nakupovanju in prodaji.

yPredict upravlja z decentraliziranim modelom upravljanja, ki omogoča uporabnikom, da glasujejo o izbiri uporabe žetonov YPRED.

Prav tako so dejavnosti stakinga del ekosistema, saj imetniki YPRED zbirajo % nagrad za vložke za nove naročnine na platformi. Staking bo podpiral zagotavljanje žetonov YPRED in s tem povečal svoj znak. Poleg tega zagotavlja likvidnost, ki je potrebna za uspeh izziva. Predprodaja YPRED je dosegla stopnjo 6 Predprodaja žetona YPRED je zdaj v stopnja 6 in vsak žeton je cena $0..YPRED je dosegel 1,7 USD milijonski mejnik v predprodaji, z 2 milijonoma dolarjev kmalu.Po predprodaji bodo žetoni kotirani na centraliziranih in decentraliziranih borzah. YPRED ima nameščeno oznako za razčlenitev $0.10 z zmožnostjo sestavljanja dodatnega obračuna glede njegovega sprejema na običajnem trgu.

Poleg tega ima YPRED skupno ponudbo 100 milijonov žetonov in 80 milijonov volje uporabnikom na neki točki predprodaje.YPRED deluje na Polygon blockchain in prednosti z njegovih vidikov, enakovredne nizkim stroškom za bencin in hitrim transakcijam. Kroži veliko novih kripto žetonov, vendar bo pripomoček za desni svet YPRED povečal svojo uporabnost. Z žetoni YPRED lahko uporabniki vnesejo diagnozo sprememb, diagnostiko grafikonov, diagnozo indikatorjev, nakupovanje in prodajo videoiger ter akademske ponudbe.

S svojo tokenomiko in podrobnim načrtom bo YPRED navidezno dosegel podobne sposobnosti kot projekti, enakovredni PEPE, OPEPE in SPONGE.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Hitro 3 minute odkritja v današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -