25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kraken je predstavil platformo za dražbo Kusama Parachain, saj KSM kljubuje upadu

Kraken je predstavil platformo za dražbo Kusama Parachain, saj KSM kljubuje upadu

Cene žetonov KSM naraščajo, ko se bližajo dražbe Parachaina.

3657 Skupno ogledov

2 Skupaj delnice

Kraken launches Kusama Parachain Auction platform as KSM defies downtrend

Ameriška borza kriptovalut Kraken je objavila “prvovrstno” avkcijsko platformo Parachain, ki strankam omogoča neposredno sodelovanje z borze.

V blogu 8. junija Kraken je razkril, da bo nova platforma omogočila uporabnikom, ki izpolnjujejo pogoje, da obljubijo podporo projektom Kusama, ki se potegujejo za slot Parachain z vložitvijo Kusaminih žetonov KSM.

Nagrade za sodelavce, ki podpirajo zmagovalno ponudbo, se razlikujejo in lahko vključujejo bonuse za napotitve, bonuse za zgodnjo udeležbo in letalske kapljice.

Polkadotov večverižni ekosistem bo za vzporedno obdelavo transakcij uporabljal ostre bočne verige. Ti parahajini se pridobijo v dražbi, pri kateri se projekti poskušajo medsebojno preseči za pravico do uporabe slota za 48 tednov z žetoni KSM. Kusama je mreža za testiranje in razvoj, ki jo pogosto imenujejo “Kanarsko omrežje”.

Samo 100 Pričakuje se, da bodo na voljo sloti za parahajine, vendar se to lahko sčasoma spremeni z glasovanjem o upravljanju protokola. V prispevku je pisalo:

“Na dražbah Kusama bo projekt z največ obveznicami KSM, ki podpira njegovo ponudbo, v času, ko bo posnet posnetek dražbe, na splošno lahko zahteval dražen slot za parahajne . ”

Platforma ni na voljo prebivalcem ZDA, Kanade, Japonske in Avstralije.

Na svoji prvi dražbi Parachain bo Kraken strankam omogočil podpiranje ponudb za vsaj dva projekta, začenši s Karuro in Shidenom.

Karura je vozlišče DeFi in stabilna platforma za omrežje Kusama, ki ponuja kripto zavarovani stabilcoin, decentralizirano borzo, dostop do likvidnosti in EVM (Ethereum Virtual Machine) združljivo verigo blokov.

Shiden je sloj pametne pogodbe za omrežje Kusama, na katerem lahko razvijalci oblikujejo in zgradijo nove DApps. To bo platforma z več verigami, ki podpira tudi Ethereum in dva protokola.

Kot poroča Cointelegraph, je ustvarjalec Polkadota Gavin Wood predlagal junij 15 za prvo dražbo Kusama Parachain. Po prvih petih tedenskih dražbah je Wood priporočil premor za oceno učinkovitosti omrežja, preden je začel še en sklop dražb.

Konec marca je bil Acala Network prvi projekt, ki je zagotovil reža Parachain na Polkadotovi testni mreži v rokokoju. Maja 15 je Polkadot sporočil, da je Kusama končno pripravljen za gostovanje Parachainov.

Bližajoče se dražbe so spodbudile Kusamin žeton KSM, ki je kljuboval padcu trga in povečal 28% v zadnjih štirinajstih dneh. Po mnenju CoinGecko je KSM navzgor 12% v preteklih 24 urah, trgovanje po $ 410 v času pisanja.

Prejšnji članekTop 5 Bitcoin Whale Buys an Additional 3,706 BTC @ $33,157.09 – An Hour Ago
Naslednji članekIRS želi od kongresnega organa pridobiti podatke o transakcijah s kriptovalutami

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments