17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Kraken postal prva svetovna kripto borza, ki ima v celoti licenco Abu Dhabija na svetovnem trgu

- Advertisement -

Abu Dhabi Worldwide Market je podelil bogato denarno licenco za trgovanje s kriptovalutami Kraken. “Kraken je stalno glavna mednarodna skupnost za trgovino z digitalnimi lastninami v ZAE, ki daje vlagateljem možnost špekulacije, trgovanja, dviga in deponiranja digitalne lastnine (bitcoin in eter) neposredno v lokalni valuti AED,” je pojasnil regulator.

Kraken ustanovi sedež centra East East Abu Dhabi Worldwide Market (ADGM) je v ponedeljek objavil, da se je trgovina s kriptovalutami Kraken spremenila v “glavno mednarodno skupnost za trgovino z digitalnimi lastninami v ZAE, da bi pridobila bogato denarno licenco od ADGM.”

Svetovni trg Abu Dhabija je mednarodna monetarna srednja in prosta cona v Abu Dhabiju, glavnem mestu Združenih arabskih emiratov (ZAE). To je najboljša regulirana jurisdikcija za dejanja digitalnih sredstev znotraj središča Vzhodne in Severne Afrike (MENA).

Regulator je pojasnil:

Kraken je glavna mednarodna trgovina s kriptovalutami za pridobitev dovoljenja za finančna podjetja in produkte (FSP) za karakterizacijo regulirane platforme za trgovanje z digitalnimi sredstvi v okviru ADGM za izpolnjevanje želja mesto Center Vzhodna in Severna Afrika.

»Kraken je izpolnil vse predpogoje za odobritev Regulatornega organa za finančne družbe in produkte (FSRA) ADGM na značilnost kot Virtual Asset Multilateral Trading Facility (MTF) in skrbnika v Abu Dhabiju in širše ZAE,« se v objavi razlikujejo vidiki.

Ob upoštevanju, da je Kraken ustanovil svoj sedež Center East v ADGM, regulator je omenil:

Kraken je stalno glavna mednarodna skupnost za trgovino z digitalnimi lastninami znotraj ZAE v gi več vlagateljev možnost špekuliranja, trgovanja, dviga in deponiranja digitalne lastnine (bitcoin in eter) neposredno v lokalni valuti AED.

V začetku tega meseca je FSRA izdal dokument o dialogu o decentraliziranih financah (defi). Marca je regulator razkril dokument seje, v katerem je predlagal izrazite spremembe svojega okvira kapitalskih trgov, skupaj s kripto lastnino.

FSRA je ta mesec poleg tega podelil odobritev za trgovanje s kriptovalutami Binance v predpisih. “na značilnost kot trgovec-trgovec z digitalno lastnino.”

Na katero proizvodnjo se osredotočate na to, da je Kraken glavna mednarodna trgovina s kriptovalutami, ki jo licencira ADGM? Sporočite nam v spodnjem delu za komentarje.


Kevin Helms
Študent avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 720 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi vira dostave, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike6269079: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je informativno najenostavnejše. Ne gre več za razlago ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi nasvetov glede financiranja, davkov, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali naključno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli mrmranje, blago ali ponudnike, omenjenih v tem besedilu.

6269079

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -