21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Kraken premisli o načrtu neposrednega uvrstitve na seznam zaradi slabe uspešnosti Coinbase

Kraken premisli o načrtu neposrednega uvrstitve na seznam zaradi slabe uspešnosti Coinbase

Jesse Powell znova premišljuje Krakenov načrt za objavo, ki je določen za pozno 2022, po spodbudni uspešnosti delnic Coinbase (COIN) od njegove predstavitve aprila 14.

Govor z Fortune junija 11, je Powell izjavil, da glede na uspešnost neposredne javne ponudbe Coinbase podjetje zdaj razmišlja o prvi javni ponudbi (IPO ) bolj “resno zdaj”, saj se podjetje skuša izogniti morebitnim težavam, ki jih predstavlja neposreden seznam:

“Če nimajo zaklepanja, imajo milijarde dolarjev poznavalcev odvrzite njihove delnice, veste, prvi dan Mislim, da ima blažilne učinke na trgu. “

” In veste, IPO je čisto drugačen postopek, “je dodal. Kraken je marca začel razpravljati o javni uvrstitvi na trg po načrtih Coinbase, da nadaljuje z neposrednim uvrstitvijo na Nasdaq.

Powell je nato temu sledil aprila s časovnim načrtom, ki nakazuje, da je podjetje potencialno videti javno objaviti nekje v 2020 in Cointelegraphu dejal, da bi bil njegov javni seznam “prevelik”, da bi šel po poti družbe za prevzem s posebnim namenom (SPAC) .

Sorodna vsebina: Na IPO ali Ne na IPO? SPAC je vprašanje

Načrt še vedno ni povsem jasen, pri čemer Powell navaja intervju z Fortune, da bomo “videli, kako bo izgledal trg v drugi polovici prihodnjega leta,” preden se bomo odločili, katero metodo bomo uvrstili na javni seznam.

“To je nekako kamor ciljamo. Veste, upam, da bomo do takrat že imeli več analitikov, za industrijo pa je še več primerov rasti, «je dejal.

Zaloga COINbase COIN se je aprila lansirala po ceni okoli USD 327 14, in kljub navdušenju, ki je vodilo do tega, da je podjetje postalo javno, je bilo njegovo delovanje izjemno – okrog se je zmanjševalo 32 .4% od danes na $ 221 po podatkih TradingView.

Med intervjujem je Powell ugotovil, da je lahko nejasna uspešnost COIN deloma posledica antikriptološkega razpoloženja v tradicionalnih financah in na Wall Streetu. Generalni direktor podjetja Kraken meni, da obstaja veliko igralcev, ki “dejansko veliko izgubijo” od uspeha kripto, in napovedal, da se bo veliko igralcev temu upiralo “čim dlje”, pri čemer ugotavlja, da:

“Mislim, da morda vidite ljudi, ki se ravno soočajo s to kognitivno disonanco in se vedno bolj zavedajo bližajoče se pogube, ki prihaja v zapuščinski finančni sistem.”

Patrick O’Shaughnessy, analitik Raymonda Jamesa, neodvisne investicijske banke z neto vrednostjo v dolarjih 17. 76 milijard, je bilo zapisano v obvestilu strankam glede COIN junija 10 da:

“Tu ne vidimo strukturne ovire za vstop in zato pričakujte znatno poslabšanje cen skozi čas, rast prihodkov od transakcij pa bo težko izravnala. «

Z vidika O’Shaughnessyja je Coinbase preveč odvisen od provizij za transakcije, da bi ustvaril prihodkov in pričakuje, da bo trg v bližnji prihodnosti ponudil cenejše alternative.

„Menimo, da je malo verjetno, da bodo dolgoročne maloprodajne stranke še naprej z veseljem plačevale 1% + provizijo za transakcijo, zlasti če / ko začnejo zaupanja vredne finančne institucije ponujati trgovanje in skrbništvo, “je opozoril analitik.

Raymond James je COIN ocenil kot” premalo uspešnega “, kar je oznaka, ki jo podjetje daje sredstvom, za katera pričakuje, da bodo slabe od S&P 500 ali njegov sektor v naslednjih šestih do 12 mesecev in bi moral biti prodal.

Powella so tudi vprašali, ali bi javno objavo prek prevzemnega podjetja s posebnim namenom (SPAC) omogočili za kripto izmenjavo, in ponovno potrdil stališča, ki jih je prej izrazil Cointelegraphu:

“Mogoče bi bilo to mogoče pred nekaj leti, danes pa mislim, da smo preveliki, da bi resnično razmišljali o tem, da bi naredili SPAC. Torej smo še vedno na poti do javnega seznama. “

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments