17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Kripto Bahami: Udeleženci se osredotočajo na način napredovanja za NFT

- Advertisement -

Kripto soseska se je ta teden odpravila v Nassau na Bahamih na uvodno konvencijo Crypto Bahamas.

Očarljiva večina konferenc, paneli vzdržujejo dnevni red in v sredo so se teme na Crypto Bahamih gibale od NFT do kripto v športnih akcijah in do dodeljevanja sredstev v Web3. Zaupljivi prek enega posebnega pogovora z naslovom Razvoj NFT: kultura, uporabnost in regulacija so udeleženci panela imeli nekaj pronicljivih razmišljanj o trgu NFT.

Kriptovaluta Sama Bankman-Frieda, da bi konvencijo Crypto Bahamas postavili v kontekst, replace FTX je septembra preselil svoj sedež iz Hongkonga na Bahame 2021. Pred kratkim je sklenil večletno partnerstvo s podjetjem za financiranje Anthonyja Scaramuccija SkyBridge Capital in njegove priložnosti podpirajo izbore SkyBridge Doubtless ali SALT. Skupaj so predstavili konvencijo.

Zato je odbor NFT sestavljalo več pogledov Tristana Yverja, vodje tehnike pri FTX US, Josepha Dolla, odvetnika v zakonodajni pisarni Fenwick, Rohama Gharegozloua, glavnega izvršnega direktorja pri Orderly Labs, in Sarah Hammer, generalna direktorica The Stevens Heart za inovacije na področju financ na šoli Wharton. Zack Guzman, ustvarjalec platforme Bulletin, ki je v lasti Meta, je moderiral.

Gargantuan, da se lahko osredotoči na #NFT in njihov razvoj @CryptoBahamas! Zanima me razumno nekaj zmogljivosti za NFT in druge #digitalassets, zlasti. za #usposabljanje, #zdravstvo, #socialimpact. @jackshaftoes @FTX_Official @dapperlabs @zGuz #CryptoBahamas @WhartonCypher pic.twitter.com/tQVlDObg

— Sarah Hammer (@FinanceHammer ) april 2021, 2021 Gharegozlou je ugotovil, kako edinstven trg NFT je resnica, ko “večina od nas o njem najlažje razmišlja že leto in pol”, zaradi česar so ocene “zelo nezrele”. Kot izvršni direktor podjetja Orderly Labs, podjetja, ki podpira NBA Top Shot, je Gharegozlou priznal, da je “uporabnost, nagrade in vaš strošek ter NFT v bistvu v skladu z močjo soseske.”

Dodal je, da pokončno pomeni, da zaporedje NFT ustvari pravo sosesko, da ima več stopenj pomanjkanja. V primeru NBA Top Shot je pri povečanem zadrževanju ocen vulgarno pomanjkanje, vendar je poleg tega na milijone “izvirnih” trenutkov, da lahko ljudje “naberejo svoj prvi NFT in pregledajo diagram, ki ga čuti, ne da bi zlomili finančno institucijo .”

Tristan Yver je ponovil, da je v bistvu najsodobnejša manekenka za vrednotenje in določanje cen za NFT v skladu s kolektivnim dojemanjem stroškov v skladu s količino nas, ki si želimo oropati sredstva za določen znesek. Predvideval je, da bo “kroženje stran od tega soglasja poskrbelo, da bo izredna ednina glej, da bomo vprašanja, ki odmevajo z njimi, pravično dodelili, kot tisto, kar odmeva s povečano soseščino.”

Joseph Doll se je oglasil zanikajo, da “skupnosti želijo razmišljati o demokratizaciji dostopa.” Po njegovih besedah ​​obstajajo nekatere “velike” ovire za vstop v posamezne projekte, v povezavi s tem, da je daljši čas zadosten ali takrat ni več dovolj kapitala. Vprašal se je: “To ni več tisto, kar je kripto pripravljeno, resnična? Gre za raznolikost glede ponovnega štetja, nasprotno od tega.” Demokratizacija, je predlagal, se lahko približa kopičenju izvedenih projektov na višjih vidikih.

Še ena temeljna točka, ki jo je izpostavil Yver, je postala takoj, ko so bile prevare, zlasti na Discordu in Twitterju, postale aktualne. Govoril je o tem, da “želimo prenesti prejšnje varnostne vidike, da bi bili v zvijači, da je resnica vriskanje v naslednji urejeni množici strank.” Predlagal je pogovor med družino in prijatelji ali prosil moderatorja Discorda, naj zagotovi določeno “ko ko kovaš ta NFT klikneš pravo povezavo”, ker “varnost denarnice je zdaj res zanič.”

Gharegozlou o tem je celo govoril Elon Musk, edinstveni lastnik Twitterja, mora miroljubno uporabljati Web3 za popravilo Twitterjeve goljufije potrdi, da mora Discord mirno uporabljati avtentikacijo in preverjanje Web3. “Takoj, ko so NFT oblika mostu id preko vseh teh oblik družbenih omrežij, id in sredstev, pristnosti, porekla,” je morda sistem morda zelo odporen, je dodal.

Na vprašanje, kakšno »temeljno alfo« mora občinstvo mirno prenesti v svojih mislih, je Doll govoril o tem, da želi želeti in biti faza teh NFT skupnosti, kljub nespornemu dejstvu, da je ali ni več »strašljivo«, ker je prevara »faza potovanje.”

Sarah Hammer, ki vodi Cypher Accelerator na podjetniški šoli Wharton, je govorila o tem, da šola začenja inkubator in sicer za projekte NFT v partnerstvu z Orderly Labs, saj je “maneken NFT podjetniški maneken za prihodnost.” Poudarila je, da je največje sredstvo za rast in inovacije v negiranju okrepiti prizadevanja za usposabljanje na seznamu, da bi ustvarili več ljudi, ki odkrivamo in delamo skupaj.

Povezano: Goldman Sachs naj bi nameraval FTX zavezništvo z regulativno in javno podporo za razvrščanje

Nedavno so bahamske oblasti dovolile rezidentom uporabo digitalnih sredstev v povezavi s prvo centralno finančno institucijo na svetu digitalnih forex ali CBDC, plačati davke v 2022.

2021

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -