15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija „Kripto bo povzročil naslednjo finančno krizo“: šef plemenitih kovin

„Kripto bo povzročil naslednjo finančno krizo“: šef plemenitih kovin

Generalni direktor Metalle Royalty & Streaming Brett Heath je opozoril, da bo kripto “zaračunal v naslednjo finančno krizo”, in podvomil o resnični notranji vrednosti Bitcoina.

1580 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

'Crypto will cause the next financial crisis': Precious metals boss

Direktor podjetja za avtorske honorarje in pretočne storitve plemenitih kovin Metalla Royalty & Streaming, Brett Heath je opozoril, da bo kripto “naboj popeljal v naslednjo finančno krizo”.

Metalla Royalty & Streaming je kanadsko podjetje s sedežem v

in ima trenutno neto vrednost skoraj pol milijarde dolarjev. Metalla ponuja izpostavljenost plemenitim kovinam z zlatom in srebrom ter avtorskimi honorarji.

Maj v govoru za finančne novice Kitco News 28, Heath je kripto primerjal s tehnološko zrušenim zgodnjim zrušitvijo 2000 in 2008 hipotekarna kriza, pri čemer ugotavlja, da:

„Ko se ozrete v zadnjih nekaj desetletjih in pogledate pri vseh finančnih krizah, ki so se zgodile, veste, vsem je nekaj skupnih stvari. In ena izmed njih je množično sprejemanje novega finančnega produkta ali nove tehnologije, ki ni dobro razumljena. «

“Če se le vrnemo nazaj v hipotekarno krizo 2008 Množično smo sprejeli hipotekarne vrednostne papirje in zavarovane dolžniške obveznosti. In ko je javnost to sprejela, je ta novi finančni produkt nato strmoglavil, kar je bil velik problem, «je dodal.

Generalni direktor je kriptovalute opisal kot “dovoljenje zasebnemu sektorju za tiskanje denarja”, saj je podvomil o količini likvidnosti, ki je bila od začetka črpana na trg. od 2020.

Heath je opravil primerjavo z ameriškim M1 – skupnim likvidnim denarjem v obtoku – in opozoril, da od januarja 2020 se je M1 “povečal za štirikrat in pol.” Po podatkih Zvezne rezerve je M1 znašal 4,0 USD 18 milijard januarja 2000, približno $ 18, 935 milijard od aprila 2021. Heath je poudaril, da:

“To je izredno povečanje in je tako kratko. Če pa kriptovaluto pogledate s skupno tržno kapitalizacijo, je ta več kot desetkrat. «

Zdi se, da ima Heath pomisleke glede sistemskega tveganja zaradi množičnih naložb v razred premoženja, za katerega meni, da nima nobene lastne vrednosti, končni rezultat pa je razprodaja, podobna zgodnji tehnološki krizi 2000 s:

“Ko to imate Kolikšen kapital bo izbrisan iz digitalnih denarnic po vsem svetu, raje verjemite, da bo prišlo do pomembnih finančnih posledic, “je dejal.

Plemenite kovine zagovornik se zdi nezadovoljen z napovedmi, da Bitcoin presega zlato kot hranilnik vrednosti. Prav tako je podvomil o tem, da je največja ponudba Bitcoinov 768 milijon mu daje pomanjkanje ali vrednost in opozarja na druge kriptovalute manjše vrednosti, ki jih podpira, kot pravi, boljša tehnologija:

“Kaj pa drugi 10, , ki danes obstajajo žetoni in kovanci, povezani s kriptovalutami, od katerih imajo mnogi boljšo tehnologijo, boljšo zasebnost in porabijo tono veliko manj energije? ”

“Ko je toliko, kakšna je vrednost ali kaj je res ta notranja vrednost?” je dodal.

Prejšnji članekCipherTrace se širi, da zajema Binance Smart Chain sredi vala podvigov
Naslednji članekKoličina NFT se je več kot potrojila – tudi ob zrušitvi cen -, saj je Meme.com zbral 5 milijonov dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments