18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kripto borza FTX je za esports behemoth TSM sklenila 210 milijonov dolarjev...

Kripto borza FTX je za esports behemoth TSM sklenila 210 milijonov dolarjev pravic za poimenovanje

Kripto izmenjava FTX Sam Bankman-Fried je tokrat sklenila še en mega posel s pravicami poimenovanja z esports velikanom TSM.

5049 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

FTX crypto exchange seals $210M naming rights deal for esports behemoth TSM

FTX in svetovna blagovna znamka esports Team SoloMid, oTSM, sta podpisala večletno partnerstvo, ki podeljuje izključne pravice do poimenovanja platforme za kripto trgovanje.

V sporočilu, objavljenem v petek, posel je ocenjen na $ 210 milijonov, pri čemer se ime znamke esports spremeni na »TSM FTX.«

V okviru dogovora bo TSM FTX distribuiral kripto igralcem in zaposlenim z novo prenovljeno družbo esports, ki je prav tako kupila FTT v vrednosti 1 milijona dolarjev domači žeton borze kriptovalut FTX.

Trgovanje nekoliko nad $ 34 v času pisanja prispevka bi nakup FTT za milijon dolarjev znašal približno 29, 150 žetoni.

Za FTX bi lahko dogovor pomenil še en pomemben mejnik pri pridobivanju večje prepoznavnosti blagovne znamke za borzo v ZDA. Po ocenah naj bi bila TSM ocenjena na približno (210 milijonov dolarjev najcenejša športna znamka v America.

Bankman-Fried je v komentarju o možnosti, da bi dogovor znatno izboljšal privlačnost FTX v ZDA, dejal:

“Na koncu bodo naša partnerstva le tako močna, kot jih sklenemo, in mislimo, da bo TSM lahko močno razširil prisotnost digitalnih sredstev zunaj tradicionalna pokrajina. Ponosni smo tudi, da z njimi sodelujemo, da jih lahko vrnemo svetu. «

Kot smo že poročali s strani Cointelegraph je FTX zagotovil pravice do poimenovanja domačega stadiona Miami Heat, ki se zdaj imenuje FTX Arena. Posel je bil vreden 135 milijonov z 19 – leto mandata.

FTX je v zadnjem letu nabavljal in vlagal, pri čemer je kupil platformo za kripto portfelje Blockfolio za $ 150 milijonov v avgustu 2020. Že maja je družba objavila načrte za nov krog financiranja med $ 400 milijon in milijardo dolarjev, gibanje, pri katerem bi lahko ocena FTX-a skočila in dosegla $ 20 milijard.

Prejšnji članekIzsledili smo prvotnega tipa Bitcoin Lambo
Naslednji članekBitcoin biki dajejo “konzervativno” 10-letno oceno hiperbitkoinizacije

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments